FOOD FESTIVAL I ÅRHUS –
Anbefalinger

FOOD FESTIVAL I ÅRHUS

(Billeder lånt på: http://foodfestival.dk/)
HAR I HØRT OM FOOD FESTIVAL?!
Hvis ikke, synes jeg det er på tide :). Det er et arrangement der finder sted på Tangkroen i Aarhus d. 7-9 september 2012, og som selvfølgelig handler om mad. 

(Billedet er lånt på: http://foodfestival.dk/)

Billedet ovenfor er en foreløbig oversigt over Tangkroen. Her vil de bedste danskere og nordiske avlere, producenter og kokke samles for at lave mad og relaterede madoplevelser. Der vil helt sikkert være noget for enhver smag – og jeg kan slet ikke vente med at smage noget af alt den lækre mad jeg skal have hele den weekend! Tangkroen bliver delt op alt efter om man kommer fra marken, mejeriet eller et helt tredje sted – og allesteder vil der være forskellige smagsprøver. Udover alt den gode mad – som selvfølgelig vil være der – kan man også deltage i kokke- og madskoler (her er der dog begrænsede pladser) eller tage på gourmet picnic langs vandet.
Jeg er meget glad for at være hjemme i weekenden hvor dette foregår. Jeg var helt solgt da jeg hørte om projektet og skal helt sikkert deltage hele weekenden. Billetterne kan købes på dette link, hvor en dagsbillet til fredag, lørdag eller søndag koster 50 kr. Hele weekenden koster kun 95 kr. Dette er priserne på billetterne hvis man køber dem på forhånd, i døren vil de være dyrere – men jeg er ikke klar over hvor meget. Det kan altså godt betale sig at købe billetten nu!
Man kan læse en masse mere om festivalen på foodfestival og på deres facebookside
Er det noget I har planer om at komme til? Jeg krydser fingre for godt vejr – hvor kunne det være lækkert at tage på gourmet picnic i solskin ved vandet :)
– Laura
tidligere indlæg næste indlæg

12 Kommentarer

 • Reply Kristine (CookieCrumble) 1 august, 2012 at 19:00

  Yaaahj, cupcakemafiaen og jeg kommer også :)

 • Reply Kira 1 august, 2012 at 19:42

  Orv, det lyder rigtig spændende :) Jeg har hørt titlen før, men aldrig læst om det. Tror helt sikkert at jeg skal se nærmere på det – det er egentlig også utrolig billigt!

  • Reply Laura og Christine 2 august, 2012 at 13:38

   Ja gør det Kira- hvis du er til lækker mad, er det lige noget for dig :)

 • Reply Christina 1 august, 2012 at 21:04

  Det er sådan et godt initiativ – jeg ville vældig gerne deltage, men fødselsdage og studiefest harmonerer desværre ikke med weekend i Århus i denne omgang! Er sikker på at det ellers bliver godt. God fornøjelse :)

 • Reply Michelle 1 august, 2012 at 21:18

  Jeg overvejer stadig kraftigt at købe weekendbillet. 100kr er jo ingenting, specielt ikke når der er tale om sådan et spændende arrangement! Jeg skal bare lige ha' fundet én/nogle, der vil med mig. Det er altid lidt sjovere, når man er flere :)

  • Reply Laura og Christine 2 august, 2012 at 13:40

   Nej det er det nemlig ikke! :) Hehe, jeg tager afsted med min mor og er sikker på Christine er misundelig over, at hun ikke også kan være med! Kan du ikke lokke din tvilling med?! ;)

  • Reply Michelle 3 august, 2012 at 12:27

   Min tvilling (kors, det lyder underligt-haha) vil gerne med, men hun ved ikke lige om hun har overskud/tid til det. Hun kommer hjem om fredagen fra en uges konference i München, så kan godt forestille mig, at hun er ret bombet.. men prøver stadig at lokke hende :')

   Har dig og din mor planer om at deltage i nogle af de workshops, som der bliver afholdt? :)

  • Reply Laura og Christine 4 august, 2012 at 07:55

   nåeh, ja kan godt se det måske bliver lidt presset! Man kan jo også købe billetter i døren, hvis det nu er ;)
   Jeg ved det faktisk ikke endnu, måske :) heh!

 • Reply louiogbearnaisen 1 august, 2012 at 22:04

  Ja da :)

 • Skriv en kommentar