ESPRESSO CHOCOLATE CHIPS –
Bagværk, Cookies, Søde sager

ESPRESSO CHOCOLATE CHIPS

Vi elsker cookies og ville prøve at lave nogle nye. De blev disse her, som indeholder kaffe og som blev rigtig gode.

 

Espresso chocolate chips:

1 spsk instant kaffepulver (vi brugte nescafé guld)
1 spsk kogende vand
230 gram smør (blødt) – (vi erstattede 1/2-delen med æblemos)
2/3 cup sukker
1 tsk vaniliesukker
2 cups hvedemel
200 gram hakke chokolade (vi tog 100 gram mørk og 100 gram lys chokolade)

 

  1. Start med at opløse kaffepulveret i det kogende vand, sæt det til side og lad det køle lidt af.
  2. Rør sukker og smør (æblemos) godt sammen med en elpisker
  3. Tilsæt vaniliepulver og kaffe – bland godt igen
  4. Rør melen i
  5. Hak chokoladen og vend den i dejen
  6. Put dejen i en pose, som har en “lynlås” lukning og brug en kagerulle til at rulle dejen ud i posen. Det passede med at vi kunne putte dej i to poser a 2,5 liter. Poserne puttes på køl, til dejen ikke er så blød mere. De kan ligge der i alt fra 2 timer til 2 dage.
  7. Når du skal lave dine cookies, skal posen klippes op og derefter skærer man sine cookies så store som man nu synes de skal være :-)
  8. Put dem på en bageplade med godt mellemrum, da de godt kan glide lidt ud
  9. Bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 18 min
tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar