Denne coleslaw blev lavet fordi vi i løbet af ugen skulle have pulled pork (opskriften kommer på bloggen inden længe), hvortil der selvfølgelig hørte en omgang coleslaw. Den er lavet på hvidkål, gulerødder og snack peber – der var lige et par stykker i køleskabet vi skulle have brugt. Dressingen er en blanding af creme fraiche, citronsaft og mayo – alt efter hvor fed man ønsker den, kan mayo mængden bare varieres :-). Coleslaw er super nemt at lave og så smager det bare lækkert – specielt til pulled port ;-)! Hvis man har et hvidkål i køleskabet, er det oplagt at bruge det på en omgang coleslaw. Vi håber i får en rigtig dejlig weekend. Christine skal bruge den på semesterfest og Aussie Reunion, mens Laura skal arbejde. Vi håber foråret viser sig fra sin gode side, det har desværre været lidt sløvt i Aarhus de sidste par dage!! Husk, hvis ikke i allerede har gjorde det, at I kan stemme på os i Brauns blender battle, hvor 2. dyst i går blev præsenteret; stem hos Femina, hos Isabellas eller hos Mad & Bolig – på mandag starter 3. dyst, der er dessert :-)
Ingredienser (5-6 pers.)
1/2 kål hoved
6 mellem gulerødder
4 snackpeber
3 dl creme fraiche (5 %)
1 dl mayonnaise
Saft fra en halv citron
Salt og peber
- Skær kål, snack peber og gulerødder ud i fine skiver og kom det i en skål
- I en anden skål blandes Creme fraiche, mayo, citron saft, salt og peber
- Hæld creme fraiche dressingen over de skårne grøntsager og bland det hele godt sammen med hænderne
- Stil cole slaw’en på køl indtil servering. Vi kan godt lide at grøntsagerne bliver lidt bløde i det og lød den stå et par timer
8 Kommentarer
Jeg er vild med denne salat.
Men kunne man lave den sundere, fx med skyr eller græsk yoghurt?
Du kan sagtens benytte skyr eller græsk yoghurt i stedet, det skulle ikke ændre det store ;-)
God weekend!!
Nice with some fishburgers!!
Yes, and pulled pork :-)
Er vild med coleslaw til stort set alt! Jeg syntes hvidkål kan blive lidt “tungt” så herhjemme er det altid spidskål, som bliver brugt og et et nip spidskommen – det er godt :)
Min weekend går med kedelig statistik og helt sikkert overspringshandlinger med bagning ;)
God weekend :)
Ja det kan du godt have ret i. Vi har også prøvet udgaven med spidskål, smadder lækkert!
Det er sjovt du sidder med statistik, det gør jeg (Laura) også og det er forfærdeligt!! :)
God søndag og håber den bringer mere bagning end statistisk!
/Laura
Hej tøser :-)
Behøver man komme mayonnaise i?
– Janne
Din kommentar kom åbentbart ind, Janne – ovenikøbet x 2, men du skulle gerne have fået svar på mail :-)
God weekend!