BASILIKUMSOLIE MED CHILI –
Dip/Salsa

BASILIKUMSOLIE MED CHILI

Denne her basilikumsolie kan bruges til lidt af hvert og varieres helt, som man selv har lyst til. Indtil videre har vi både prøvet den til friske forårsruller og en omgang blomkålssuppe – det var slet ikke så dårligt. Derudover kan den sagtens bruges som dressing i salater. Man kan også bytte basilikummen ud med persille, frisk spinat, mynte eller hvad man ellers kunne tænke sig. Udover basilikum blev der blandet chili, salt, peber og lidt citron i. Her kan man selv justere citron og chili ift. sur og stærk. Vi håber i får en dejlig lørdag, vi skal til Twin-step her om en times tid – et step-event hvor 2 personer stepper på én bænk, som er ret sjovt! Og så synes vi det er ekstra sjovt, når vi jo faktisk er tvillinger :-)! 

Ingredienser (1 lille glas)
1 bundt basilikum
1/4 – 1/2 rød chili
1 fed hvidløg
1 dl olie
Saft fra en halv citron
Lidt salt og peber

  1. Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse og smag til med citron, salt og peber
  2. Lad den gerne stå at trække lidt i køleskabet inden brug

 

tidligere indlæg næste indlæg

3 Kommentarer

  • Reply Anna-Nathalie 9 februar, 2013 at 14:04

    Det ser sgu spændende ud! Kunne forestille mig den var lækker i en salat eller at den er god til at pifte en kedelig SU-pasta op med:D

    • Reply Twin Food 10 februar, 2013 at 20:23

      Vi er sikre på du har helt ret i, at den vil være god i en salat eller pasta ;-)!

  • Reply BLOMKÅLSSUPPE MED CHORIZO | Twin Food 11 februar, 2013 at 09:16

    […] Til suppen serverede vi også ovn-grillet chili chorizo og på toppen blev der hældt lidt basilikumsolie med chili udover. Begge tingene gjorde suppen ekstra smagfuld og en del stærkere :-) Vi kan næsten ikke […]

  • Skriv en kommentar