I weekenden, hvor man normalt har lidt mere tid end i hverdagen, er det lækkert, at gøre lidt mere ud af sin frokost. Stegt torskerogn er virkelig lækkert, og noget vi ikke får ofte nok. Det er meget nemt at stege og putte i en sandwich – som sagtens kan spises både til frokost eller aftensmad. Man ville også sagtens kunne skære den stegte torskerogn ud i mindre stykker og komme det i en salat med fx bulgur eller couscous. I denne sandwich, som i øvrigt er lavet i en rugbolle, har vi putte tomater, salat og syltede agurker. Rugbollen har vi smurt med lidt chili-mayo og udover den stegte torskerogn har vi presset lidt citron – alt i alt en super lækker frokost!
Ingredienser til sandwich med torskerogn:
1 dåse torskerogn
1 tomat
Én håndfuld spinatblade
Lidt syltede agurker
Citronsaft
Tag torskerognen ud af dåsen, og sker den i skiver der er ca. 1/2 cm tykke. Steg skiverne på panden, til begge sider er sprøde.
Lav sandwichen med den stegte torskerogn, spinatblade, tomat, syltede agurker og evt. lidt chili-mayo :-)
3 Kommentarer
Den ser rigtig lækker ud :-)
Jeg har kigget lidt rundt på din blog, og er blevet fast læser.
Jeg ser frem til at følge med fremover.
Mvh. Sofie
Hej Sofie, det er vi glade for at høre :-)
Hilsen Laura & Christine
Årh.. Det ser sindssygt godt ud. Har aldrig overvejet at bruge torskerogn på den måde!