SANDWICH MED STEGT TORSKEROGN –
Fisk, Frokost

SANDWICH MED STEGT TORSKEROGN

I weekenden, hvor man normalt har lidt mere tid end i hverdagen, er det lækkert, at gøre lidt mere ud af sin frokost. Stegt torskerogn er virkelig lækkert, og noget vi ikke får ofte nok. Det er meget nemt at stege og putte i en sandwich – som sagtens kan spises både til frokost eller aftensmad. Man ville også sagtens kunne skære den stegte torskerogn ud i mindre stykker og komme det i en salat med fx bulgur eller couscous. I denne sandwich, som i øvrigt er lavet i en rugbolle, har vi putte tomater, salat og syltede agurker. Rugbollen har vi smurt med lidt chili-mayo og udover den stegte torskerogn har vi presset lidt citron – alt i alt en super lækker frokost!

 

Ingredienser til sandwich med torskerogn:

1 dåse torskerogn
1 tomat
Én håndfuld spinatblade
Lidt syltede agurker
Citronsaft

Tag torskerognen ud af dåsen, og sker den i skiver der er ca. 1/2 cm tykke. Steg skiverne på panden, til begge sider er sprøde.

Lav sandwichen med den stegte torskerogn, spinatblade, tomat, syltede agurker og evt. lidt chili-mayo :-)

tidligere indlæg næste indlæg

3 Kommentarer

  • Reply Sofie 6 februar, 2012 at 18:15

    Den ser rigtig lækker ud :-)
    Jeg har kigget lidt rundt på din blog, og er blevet fast læser.
    Jeg ser frem til at følge med fremover.
    Mvh. Sofie

    • Reply Laura og Christine 6 februar, 2012 at 20:38

      Hej Sofie, det er vi glade for at høre :-)

      Hilsen Laura & Christine

  • Reply Mads O 8 februar, 2012 at 00:37

    Årh.. Det ser sindssygt godt ud. Har aldrig overvejet at bruge torskerogn på den måde!

  • Skriv et svar til Laura og Christine Slet kommentar