TWIN FOOD I BRAUN BLENDER BATTLE –
Hjemme hos Twin Food

TWIN FOOD I BRAUN BLENDER BATTLE

Fotograf: Martin Tanggaard

Som i kan læse af overskriften skal vi være med i en konkurrence – en rigtig sjov en af slagsen ;-)!! Vi skal dyste mod den søde Linn Katarina, som står bag bloggen Frøken Kræsen, om at være mest kreativ med en blender. Vi er blevet sat på prøve af Aller Magasiner herunder Mad & Bolig, ISABELLAS, FEMINA samt Ude & Hjemme hvor vi i løbet af et forløb på tre uger vil dyste i 5 kategorier. Meningen er at i skal stemme på den opskrift i synes er bedst (forhåbentlig vores ;-)). Ved at stemme er i samtidig med i en konkurrence om at vinde en Braun Blender. I kan læse mere om konkurrencen her og “synes godt om” magasinerne på facebook – hvor der også vil komme noget op omkring battlen.

Konkurrencen starter på mandag d. 4. marts, hvor vi skal dyste i kategorien “Sund Drik”. Samtidig med at vores opskrift bliver lagt op i konkurrencen, vil vi de samme dage lægge vores opskrift op på bloggen og minde Jer om at i skal huske at stemme. :-)

Nedenfor har vi lagt en lille “velkomst” video ind, med lidt mere info omkring projektet. Det var en stor udfordring for os at lave denne video, vi hader nemlig at høre os selv på film ;-)! Der var også lidt sjov i det, så for at i kan se at vi ikke er to kedelige og stenede piger har vi også lagt en video ind af vores fraklip, som hvert fald overhovedet ikke ville være gået til den færdige video!! Hehe..

Først den seriøse…

Og så den useriøse … ;-)

Som i kan høre er ham der siger “3, 2, 1 go” ved at blive lidt utålmodig ;-)!!

Vi håber i vil hjælpe os med at vinde konkurrencen og så skal vi nok minde Jer om når vi dyster i de forskellige kategorier!!

– Christine og Laura

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med Aller Media og Braun i forbindelse med Brauns Blender Battle hvor vi dyster mod Frk. Kræsen om at være mest kreativ med en blender

tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

 • Reply Line 28 februar, 2013 at 13:13

  Sikke nogle gode film, rigtig sjovt at se :-) jeg husker at stemme på mandag!

  • Reply Twin Food 1 marts, 2013 at 19:26

   Hehe tak! Det lyder rigtig godt, Line :-)

 • Reply Monsterscircus 28 februar, 2013 at 23:52

  Tillykke, sikke en sjov konkurrence! Blir spændende at se jeres trick og opskrifter, krydser fingre :-) god weekend!

  • Reply Twin Food 1 marts, 2013 at 19:26

   Hvor er du sød – tusind tak! Og også god weekend til dig :)

  Skriv en kommentar