TWIN FOOD FYLDER 1 ÅR = FØDSELSDAGS-GIVEAWAY! –
Giveaway

TWIN FOOD FYLDER 1 ÅR = FØDSELSDAGS-GIVEAWAY!

Ja, vi må indrømme at vi selv har lidt svært ved at tro at der allerede er gået et helt år siden vi kastede os ud i det her projekt. Bloggen startede egentlig meget spontant en dag hvor Christine spurgte Laura om ikke vi skulle prøve. Vi har altid elsket at lave mad, og så synes vi det kunne være sjovt at vise andre hvad vi lavede. Det var som om at madlavningen blev lidt mere spændende fordi man følte man skulle gøre lidt ekstra ud af det, nu når der skulle tages billeder og skrives om det. Derudover blev vores måltider hurtigt mere varieret, fordi det pludselig galt om at finde på noget nyt. 
At vi så, 1 helt år efter, har over 900 følgere på bloglovin, og over 450 likes på vores facebook side havde vi aldrig ture at drømme om. Vi skylder jer et kæmpe 

TAK

TAK – fordi i gider at følge med, kommentere, og dele vores blog med andre!! Al den ros der nogengange lander på vores blog er så fantastisk, og i skal vide at det simpelthen er det bedste ved at blogge – når andre sætter pris på det man laver :)
I forbindelse med 1 års fødselsdagen skal der selvfølgelig laves en lille give-away. Gaven er ikke helt på plads endnu, men en af de næste dage kommer der et billede på bloggen. Vi kan afsløre så meget at den kommer til at bestå af specialiteter fra Sydney, som Laura tager med til Danmark og sender til vinderen. 
Til bloggen har vi selv fundet på en lille gave og det er faktisk et lidt større projekt, vi vil købe vores eget domæne!! 
For at deltage i give-away’en skal i smide en kommentar på dette indlæg og hvis I kan vil vi meget gerne vide hvad i tænker er et “must” på en madblog. Det vil være en stor hjælp til hvordan vi videre skal udvikle bloggen så vi kan fange/beholde så mange læsere som muligt! Fredag d. 19. oktober bliver der udtrukket en vinder – så hold øje ;)
Når man blogger kan man jo følge med i en masse statistik omkring ens blog, og i den forbindelse synes vi det kunne være sjovt at vise jer lidt af vores. Både ift. sidevisninger, men også hvad folk søger på for så at ramme vores blog:
Mest populære indlæg på bloggen

Mest brugte søgeord, hvor folk er landet på vores blog

Hvis ikke i allerede gør det, må i meget gerne gå ind og 
eller
og endnu engang skal i have et kæmpe

TAK :-)


– Laura of Christine

tidligere indlæg næste indlæg