RISOTTO MED CHORIZO –
Hovedretter, Ris

RISOTTO MED CHORIZO

Risotto er en lækker og virkelig nem ret, hvor man bare kan putte alverdens ting i. Vores blev her til aften lavet med bønner, chorizo og svampe. Som noget nyt prøvede vi med en svampe bouillon-terning, hvor vi normalt bruger hønse eller grøntsags.

 

Ingredienser til ca. 3 pers., ved servering som hovedret.

4 dl. grødris
1,2 liter vand
Lidt smør
1 svampe bouillon terning
1 rødløg
1 fed hvidløg
Svampe, bønner og chorizo som der ønskes.

Start med at svits løg og hvidløg i lidt smør, hvorefter risene tilsættes og svitses en smule. Herefter tilsættes vand (med terningen udrørt i) lidt efter lidt.
Svampe, bønner og chorizo steges på en pande og blandes i den færdige risotto.

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar