RICOTTA OG SPINAT LASAGNE –
Hovedretter, Tilbehør

RICOTTA OG SPINAT LASAGNE

Vi har efterhånden fået en del lasagneopskrifter ind på bloggen, men vi synes nu, at denne er en af dem, som vi helt sikkert vil anbefale jer, at i prøver. Det er en meget nem og lækker vegetar lasagne med svampe, spinat, lidt tomatsauce og ricotta (som virkelig giver lasagnen en cremet og blød konsistens)- og selvfølgelig lasagneplader. Selvom der skulle ricotta i, tillod vi os også at komme lidt morneysauce i. Da tomatsauce tit kan virke dominerende i forhold til andre ting, valgte vi ikke at komme særlig meget i.  Man ville sagtens kunne have taget flute til eller fx tilføje laks eller kylling. Når der nu ikke er kød i lasagnen, kunne den også fungere som tilbehør.

 

Ingredienser til ricotta/spinat lasagne

250 gram ricotta
300 gram svampe
1 dl tomatsauce
1 pakke friske lasagneplader
500 gram optøet spinat
Morneysauce

  1. Først blandes morneysauce med ricotta’en og tomatsaucen. Derefter skares svampene i mindre stykker.
  2. Læg lagvis lasagneplader, spinat + svampe, og oste-blandingen. Læg evt. et lag af oste-blandingen nederst. På toppen drysses med rasp, så den bliver lidt crispy.
  3. Bag den i ovnen ved 200 grader og indtil den er blevet gylden på toppen.
tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

  • Reply Sophie 23 august, 2014 at 15:30

    Super fantastisk lasagne!
    Den vil blive brugt som mad til en barnedåb ;-)

    • Reply Twin Food 23 august, 2014 at 16:36

      Tusind tak for din kommentar, Sophie :)
      Og held og lykke med barnedåben!

  • Reply Simone 8 december, 2014 at 13:33

    Den ser simplethen så lækker ud :)
    Men hvor mange personer vil I mene den er til??

    • Reply Twin Food 9 december, 2014 at 19:34

      Hmm, vi vil nok mene at den er til 4-6 personer :-)

    Skriv en kommentar