Ligesom portobello burgere er portobello pizzaer super nemme og et rigtig godt sundere alternativ uden en masse brød. Vi elsker de klassiske pizzaer men de her er nu heller ikke så tossede. Fyldet kan varieres ligesom ved normale pizzaer og kan sagtens bruges som en lille forret eller endda tilbehør i vegetar udgave til et lækkert stykke kød. De her blev lavet på grillen i sommers, men kan sagtens laves i ovnen også. De blev spist som forret med fyld af frisk mozzarella, tomater, rødløg og lidt hakket persille. Som i ved er Laura indtil jul i San Diego og hvis i har set på instagram (@twinfood) ved i også at Christine i ankom sammen med mor, far og lillebror. Det sjove var at Christine var en kæmpe overraskelse, som Laura overhovedet ikke havde opdaget. Det er skønt at være samlet igen et par dage inden turen går hjemad.
Ingredienser (forret til 4 personer):
4 store portobello svampe
1 frisk mozzarella
4 tomater
1 lille rødløg
Persille til pynt
- Skær tomaterne i både
- Fordel mozzarella, tomater, løg på de 4 svampe
- Drys med persille
- Grill dem på grillen eller bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 10 min. eller indtil de er gyldne og osten er smeltet
– Laura og Christine
10 Kommentarer
Nøj hvor ser det lækkert ud. Det en virkelig god ide, har kun set indbagte svampe før. Det vil jeg prøve mig frem med i dag.
Jeg kan også godt selv lide at lave anderledes mad. Hvis du vil se må du meget gerne kigge på min blog.
mariahoffbeck.blogspot.com
Vi håber de falder i god smag! :-)
Vi kigger forbi din blog med det samme :)
I er altid så kreative!! Elsker jeres nye og anderledes opskrifter :-) Det må prøves!
Kh. Christina
Hvor er du sød, Christina – tusind tak!
Vi håber du kan lide dem :)
Sikke en dejlig overraskelse (:
Og sikke nogle skønne portobello pizzaer – de må prøves (-:
Kh maria
Hehe ja – helt vild overraskelse! :-)
Vi håber de falder i smag!
Uhm, hvor ser det bare lækkert ud!
– Anne
Tusind tak, Anne – du kan tro de også var lækre. Ikke for tunge, men lige tilpas :)
Jeg lavede de her svampe til min fødselsdag i lørdags – de blev super gode :-)
Dejligt at høre – og tillykke :)