PEACH ICED TEA –
Drikke

PEACH ICED TEA

Den anden dag da jeg var nede i byen, faldt jeg over nogle rigtig søde sugerør. Det er nogle jeg længe har kigget efter og nogle man ofte ser på de forskellige blogs. Det er første gang jeg ser dem i en butik inde i Aarhus, og derfor røg de med det samme med hjem. Det blev faktisk til to slags – nogle lyse grønne og nogle lyse blå. Når jeg nu havde fået nogle nye sugerør, skulle de jo selvfølgelig indvies på en eller anden måde. Indvielsen faldt på denne iced tea med peach – helt klart min favorit iced tea. Den er super simpel at lave, og så er det nemt at lave justeringer, alt efter hvad man selv helst foretrækker. Da jeg ikke kan lide den alt for bitter, kom jeg lidt hyldeblomstsaft i også – som gør den lidt mere sød i det. Drikken er perfekt til det gode vejr der viser sig i DK for tiden, så der er ingen undskylding for ikke at lave den :-) Dagen i dag startede allerede kl 4:15, hvor Christine skulle følges til toget. Det var hårdt at sige farvel og det bliver helt sikkert også hårdt indtil vi ses igen – heldigvis skal jeg ned og besøge hende i Oktober, så det ser jeg frem til! Ellers skal dagen gå med arbejde og så tager jeg ud til forældrene og spiser i aften – håber I allesammen får en dejlig dag i det gode vejr.

Ingredienser (1 liter):

1 liter kogende vand

4 breve the (jeg brugte en grønthe med citron)

2 ferskner

1 spsk koncentreret hyldeblomstsaft

3 spsk sukker

saft fra 1/2 citron

 1. Skær ferskner i skiver og kom dem op i en kande
 2. Kom også the brevene op i kanden og lad dem blive i, i 4-5 minutter (ikke for længe, for så bliver den bitter)
 3. Hæld den kogende vand udover
 4. Tilsæt sukker, hyldeblomstsaft og citronsaft. Smag til og hæld den op i glas med is :-)
tidligere indlæg næste indlæg

12 Kommentarer

 • Reply monsterscircus 5 juli, 2012 at 09:44

  Uha! Jeg elsker ferskner, drak altid 10 l fersken juice, når jeg som lillebror m mine forældre til Spanien. Må da simpelthen have nogle ferskner idag, det er jo heldigvis dejligt varmt idag! Tak for opskrift og ha en dejlig dag

  • Reply Laura og Christine 6 juli, 2012 at 09:00

   Hehe – tror faktisk altid jeg har prøvet fersken juice, det lyder spændende! Hav en dejlig dag :)

 • Reply Anonymous 5 juli, 2012 at 09:49

  Hvilken butik fandt du sugerørene?

 • Reply loquaciouslily 5 juli, 2012 at 15:57

  Uhm, hvor ser den læskende lækker ud! Det er lige sådan en opskrift jeg stod og manglede :)

 • Reply Heidi 5 juli, 2012 at 16:26

  Mmmh, lækker sommerdrik – som helt klart snart skal laves!

 • Reply Mademoiselle Belle Soie 5 juli, 2012 at 19:37

  Lækkert ser det ud, den glæder jeg mig til at få prøvet snart! :-)

  • Reply Laura og Christine 6 juli, 2012 at 09:03

   Tak skal du have! Og velkommen til bloggen :) Hav en rigtig god dag!

 • Reply myfudo 6 juli, 2012 at 13:22

  Delightful peach flavored drink can really bring summer more fun. Refreshing. I have always fancied peaches. My husband will love this too…

  • Reply Laura og Christine 7 juli, 2012 at 10:00

   Thank you – and you're so right, its a drink perfect for summer! :)

  Skriv en kommentar