KYLLINGE LASAGNE –
Hovedretter, Kylling

KYLLINGE LASAGNE

LA-LA-LA-LA-LA-LA-LA-LASAGNE. Et lækkert twist med kylling, bønner og gulerødder.

 

Kyllinge lasagne

250 g. kylling
2 rødløg
2 fed hvidløg
4 gulerødder
200 g. grønne bønner
1/4 l. bouillon med jævning

Fuldkorns lasagneplader
4 % mornaysauce

  1. Først blandes kylling, rødløg, hvidløg, gulerødder på panden. Blandingen smages til med salt, peber, tandori og oregano.
  2. Når det er svitset godt igennem tilføjes bouillonen og dernæst passende jævning.
  3. Herefter er lasagnen lag klar til at blive lavet, drys med bønnerne ind imellem lagene
  4. Pyntes med revet emmentaler og rasp
  5. Lasagnen bages i en forvamet ovn 225 grader (normal ovn) i ca. 35 min.
tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

  • Reply Kathrine 17 januar, 2015 at 11:53

    Hvad med bønnerne? Skal de også på panden eller bare hvad skal der ske med dem?

    • Reply Twin Food 21 januar, 2015 at 11:09

      Hvis de er frosne skal de optøes og så skal de bare drysses ind imellem lagene :)

  • Reply Katarina 13 december, 2016 at 15:47

    Det ser super lækkert ud, den må laves!
    Hvilken slags kylling bruger i – Bryst eller hakket? :)

    • Reply Twin Food 13 december, 2016 at 19:16

      Uh det er et rigtig godt spørgsmål.
      Vi husker det som hakket, men mon ikke begge dele kan bruges ;-)

    Skriv en kommentar