LA-LA-LA-LA-LA-LA-LA-LASAGNE. Et lækkert twist med kylling, bønner og gulerødder.
Kyllinge lasagne
250 g. kylling
2 rødløg
2 fed hvidløg
4 gulerødder
200 g. grønne bønner
1/4 l. bouillon med jævning
Fuldkorns lasagneplader
4 % mornaysauce
- Først blandes kylling, rødløg, hvidløg, gulerødder på panden. Blandingen smages til med salt, peber, tandori og oregano.
- Når det er svitset godt igennem tilføjes bouillonen og dernæst passende jævning.
- Herefter er lasagnen lag klar til at blive lavet, drys med bønnerne ind imellem lagene
- Pyntes med revet emmentaler og rasp
- Lasagnen bages i en forvamet ovn 225 grader (normal ovn) i ca. 35 min.
4 Kommentarer
Hvad med bønnerne? Skal de også på panden eller bare hvad skal der ske med dem?
Hvis de er frosne skal de optøes og så skal de bare drysses ind imellem lagene :)
Det ser super lækkert ud, den må laves!
Hvilken slags kylling bruger i – Bryst eller hakket? :)
Uh det er et rigtig godt spørgsmål.
Vi husker det som hakket, men mon ikke begge dele kan bruges ;-)