INGEFÆRSHOT MED ÆBLE OG CITRON –
Drikke, Morgenmad

INGEFÆRSHOT MED ÆBLE OG CITRON

YES- i går fik jeg juleferie og det betyder, at jeg i dag kan starte dagen meget stille og roligt. Det blev bl.a med et ingefærshot. Jeg er ret vild med ingefær og specielt den stærke krads smag, som ingefæren kan give i halsen. Jeg brugte min juicemaskine til at lave shot’tet og udover ingefær, røg der også et par æbler og citron gennem juicemaskinen. Det blev et sindsygt lækker shot og jeg kan love jer at man vågner helt op bagefter. I dag drager jeg mod Odense med min lillebror, hvor julen skal fejres sammen med hele min mors familie. Min bedste julegave ved jeg allerede, og det er at Christine kommer hjem i morgen. Kl ca. 7:00 skal hun hentes i Kastrup og det kan simpelthen ikke beskrives, hvor meget jeg glæder mig til at se hende igen!! :-)

 

Ingredienser (giver 3-4 shot):

70 gram Ingefær (vægten er med skral)
2 æbler
1/2-1 økologisk citron
 1. Start med at tage skallen af ingefæren (Dette kan gøres med en teske – så er der ikke så meget ingefær der går til spilde)
 2. Skær også skal af citronen
 3. Kom alle tingene igennem en saftpresser
 4. Hvis den er for sur, kan man tilsætte lidt honning (det gjorde jeg ikke)

 

tidligere indlæg næste indlæg

8 Kommentarer

 • Reply Anonymous 21 december, 2012 at 14:33

  mmmh – det ser lækkert ud :)

 • Reply Line 21 december, 2012 at 14:33

  Sikke en lækker måde at starte dagen på. Jeg får også af og til ingefær-shot om morgenen – så lækkert!

  • Reply Laura og Christine 22 december, 2012 at 15:21

   Lige præcis, Line – det er nemlig en rigtig god måde, at starte dagen på :)

 • Reply Nicolai 12 november, 2013 at 19:54

  Hej Laura. Jeg er selv studerende og har desværre ikke et budget, der tillader et køb af en juicemaskine. Har du nogle tips til, hvordan man kan lave ovenstående ingefær-shots uden:)? Har prøvet med blender, men får slet ikke et resultat som ligner de lækre shots på billedet.

  • Reply Twin Food 13 november, 2013 at 17:45

   Hej Nicolai
   Nej det vil nok desværre være nødvendigt med en juicer, hvis du vil have en hel ren juice ud af ingefæren, har ikke rigtig andre fif – desværre :)
   God aften!

 • Reply Louise 9 december, 2014 at 20:13

  Hej, lækkert med et ingefær shot. Især her om vinteren. Dog kan jeg ikke lige drikke fire på én gang. Hvis jeg hælder den øvrige juice på en skoldet glasflaske, hvor længe tænker I så den kan holde?

  • Reply Twin Food 11 december, 2014 at 08:12

   Ja det giver en dejlig energi!
   Ej 4 på en gang er nok lige i overkanten ;-)! prøv med nogle dage i køleskabet, så længer det ikke gærer eller lugter mærkeligt ville vi godt ture at drikke det.

  Skriv en kommentar