HJEMMELAVET TACOS MED SQUASH/BØNNE BLANDING –
Frokost, Hovedretter, Vegetar

HJEMMELAVET TACOS MED SQUASH/BØNNE BLANDING

Et projekt med hjemmelavede tacos er ikke så omfattende som det lyder. Vi kalder de her tacos, men faktisk er de det ikke helt, da de ikke bliver hårde som de normalt er – men de er nu stadig gode! Dejen indeholder ganske få ingredienser, som vi faktisk tror findes i alles køkkener. Fyldet kan man lave efter ønske. Vi valgte en vegetarisk udgave med fyld der bestod af squash, tomater, bønner og rødløg vendt på panden. Deruder blev der også puttet rucola og en dressing i den hjemmelavede taco. Dressingen bestod af creme fraiche, sennep, hellmanns mayo og lidt chili/hvidløg pasta – denne kan man også nemt varierer alt efter hvad man er til. Det man skal passe på med når man laver de her hjemmelavede tacos er, at de ikke får for meget på panden, så knækker når man bukker dem. Det skete selvfølgelig for os, men så fandt vi da ud af at dejen også fungerede lækkert som en lille chipse/kikse snack = en meget hård taco :) Dejen blev lavet på grahamsmel, hvedemel, olie, salt og vand.
Ingredienser (3 pers)
Hjemmelavet tacos (ca. 12 stk.):
1 cup grahamsmel
1 3/4 cup hvedemel
5 spsk olie
3/4 cup vand

Fyld:
1/2 squash
3 tomater
1 pk. bønner (vi brugte røde kidney bønner)
1 rødløg
Rucola

Dressing lavet af: Creme fraiche, hellmanns mayo, sennep, chili/hvidløg pasta, salt og peber

  1. Start med at lave dejen til de hjemmelavede tacos, da den skal trække i ca. 30 min. Ælt olien godt ind i melet og tilsæt vandet lidt efter lidt til dejen har en passende konsistens. Den skal kunne samles og æltes som en normal dej.
  2. Sæt dejen til side i 30 min og i mens kan fyldet gøres klar
  3. Skær squash, tomater og rødløg i ønskede størrelser og steg det hele på panden til det har den ønskede konsistens. Tilsæt bønner og lad det stå under varme
  4. Tag dejen frem og ælt den igennem og del den i 12 lige store stykker.
  5. Rul hvert stykke ud til en tynd pandekage (så tynd som mulig – omkring 2 mm.) og steg dem på en pande til den er lys brun på begge sider. Det er her man skal passe på med at give pandekagerne for meget. Men prøv evt. at buk dem mens de ligger på panden, så er det lidt nemmere at vurdere.
  6. Tag en pandekage og fordel fyldet på halvdelen og fold pandekagen over – vupti så har du en hjemmelavet taco, der er klar til at spise.
tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply monsterscircus 8 juni, 2012 at 08:57

    Lækre taco, som altid lækkert fyld. Håber virkeligt, at vejret snart viser sig fra sin bedste side, så vi pakke picnic kurven med disse her og de nemme pizzaer. Ha en super dejlig weekend!

    • Reply Laura og Christine 9 juni, 2012 at 08:18

      Mange tak! Vi må håbe, at det bliver i dag. Vejret i Aarhus ser hvert fald ikke helt skidt ud ;-)
      Hav en rigtig god dag!

  • Reply Anonymous 8 juni, 2012 at 13:25

    De ser lækre ud! God idé at tilsætte mere fyld vha bønner :-) Rigtig god weekend til jer!

    • Reply Laura og Christine 9 juni, 2012 at 08:18

      Mange tak! Det var også rigtig lækkert med bønnerne! Også god weekend til dig :-)

  • Reply Anne au Chocolat 8 juni, 2012 at 17:16

    Wauw, dem kunne jeg godt tænke mig at spise til aftensmad! :-)

    God weekend, piger!

    kh Anne

    • Reply Laura og Christine 9 juni, 2012 at 08:19

      Hehe, det kan vi godt forstå Anne – de var ret lækre! :-)

      Også god weekend til dig!

    Skriv en kommentar