GIVEAWAY FRA MEYOU –
Giveaway

GIVEAWAY FRA MEYOU

Kollage fra meyou

For lidt tid siden blev vi kontakte af Emily (der står bag bloggen Emily Salomon). Hun spurgte om vi kendte til Meyou og her måtte vi svarer nej. Det er der blevet lavet om på siden og vi kender faktisk en hel del til det nu. Det er et smart univers hvor man kan finde alle mulige slags gaver (en lille samling på collagen ovenfor).

“Vi tror på, at gode gerninger smitter. Vi tror på, at kærlighed skal gives videre. Og vi tror på, at en økologisk hotdog siger mere end tusind ord. På meyou.dk finder du et univers af gaver, der bare venter på at indgå i det store give-gave-karma-hjul. Hvad end du vil sige ”tak for kampen”, ”jeg elsker dig skat” eller ”god swag dér”, har vi det, du søger. Giv fx en rød ribeyebøf til din bedste ven, en kasse økologiske krydderurter til din kæreste eller en biograftur med rødvin og chokolade til dine forældre – mulighederne er endeløse.
På meyou.dk hjælper vi dig med at gøre tanke til handling.”

Hun var så sød at give os en gave, som vi kunne give til Jer, fordi vi har rundet de 1000 følgere på bloglovin’. Det betyder at I har chancen for at vinde et sæt (2 stk.) af disse søde små kopper fra Bloomingville. Gaven har vi selv valgt og vi har selv nogle krus derfra, de er simpelthen så fine.

Billede taget fra Meyou
Da denne giveaway holdes fordi vi har rundet de 1000 followers på bloglovin’, er det et krav at følge os derinde for at kunne være med. Hvis I ikke allerede følger os, kan I gøre det her :-)

For at være med i denne giveaway skal i skrive en kommentar til dette indlæg med hvilke to kopper i helst kunne tænke jer (Grøn, rød, orange eller sort). Vi vil prøve at opfylde dette ønske når vinderne er trukket, men det afhænger selvfølgelig af hvad der er på lager hos Fika i Aarhus, hvor kopperne skal hentes – vi henter og sender dem til vinderne. Vi trækker TO vindere, der hver får to kopper, søndag d. 4. november.
– Christine og Laura
tidligere indlæg næste indlæg