Det er desværre slet ikke ofte nok vi får fisk herhjemme. Efter at have set en opskrift i et blad (alt for damerne eller spis bedre) på fiskefrikadeller, besluttede jeg, at det var det der stod på menuen en dag i den kommende uge. I fiskefrikadellerne skulle der lime og chili og det lød bare vildt godt. Udover lime og chili kom jeg også hakket persille i og nedenfor kan i se min opskrift på de lette fiskefrikadeller. Fiskefasen kan både være laks, torsk eller en blanding :-)! Hvis man synes farsen virker for våd, kan man altid komme lidt havregryn eller mel i.
Ingredienser (giver ca. 10 stk):
500 gram fiskefars
1 1/2 chili
Saft fra 1 lime
salt og peber
1 bundt persille
olie til stegning
1 bundt persille
olie til stegning
- Hak persille og chili
- Bland fiskefars, persille, chili og lime saft sammen i en skål
- Kom også salt og peber ved
- Lad farsen stå 1/2 times tid i køleskabet
- Form som deller med en ske (og lidt olie) og kom dem på en varm pande
- Steg dem til de er gyldne på begge sider (ca. 15 min i alt)
6 Kommentarer
Åh fiskefrikadeller er noget af det bedste! Spændende med chili og lime i .. måske man sku kaste sig ud i det.. :)
God fredag!
Lyder som et dejligt tvist på fiskefrikadeller! Med en god klat hjemmelavet remolade, mhm..
– Frida, http://bakedbyblondie.blogspot.dk
Haps! Sådan en fiskedeller kunne jeg godt spise til frokost idag ;-)
Det synes jeg helt sikkert du skal ;-)!
Rigtig god weekend!
Hehe ja, lige præcis! Det er noget af det bedste!!
Hvis der var flere, havde jeg sendt en til dig, Maria ;-)!
Hav en dejlig weekend :)