CHOCOLATE CHIPS OG KIKSE BARER –
Desserter, Livet i Sydney, Snacks, Søde sager

CHOCOLATE CHIPS OG KIKSE BARER

Allerede da vi var ude og købe ind første dag, ville Laura have sig et madblad. Efter at vi begge havde læst det igennem, synes vi faktisk at det var ret godt. Denne opskrift er set i en simplere version i bladet, hvor der i stedet for m&m’s er brugt cholate chips og derudover har vi tilføjet havregryn. Det endte ud med at være søde bidder, hvor vi er enige om, at smagen minder om af rå kagedej – hvilket betyder, at de er virkelig gode!! :-) Hvis man har lyst, kan man altid tilsætte lidt nødder eller tørrede frugter i stedet for chokoladen. Man ville også kunne overtrække dem i chokolade i stedet for at komme det i. Det er slet ikke en bar som skal spises til eftermiddagssnack hver dag, men den er god til de tidspunkter man trænger til lidt sødt. 

 

Ingredienser (giver ca. 35 stk):

400 gram kondenseret mælk
150 gram kiks
100 gram chocolate chips
2 dl havreryn
  1. Hak kiks og bland alle ingredienserne sammen i en skål
  2. Fordel massen i en bredepanden og pres dem ud, så de får den ønskede tykkelse
  3. Bag den i ovnen ved 160 grader i ca. 20 min
  4. Lad massen køle helt af, inden der skæres bidder ud af den
tidligere indlæg næste indlæg

12 Kommentarer

  • Reply A + K = ♥ 15 oktober, 2012 at 09:55

    Uhm, hvor ser de gode ud, lige til en kop dejlig nylavet kaffe i efterårskulden(:

    – Anne

  • Reply Janne Nielsen 15 oktober, 2012 at 11:01

    Lækkert :)
    Men hvad er kondenseret mælk?? :)

    Håber i har det godt Down Under.
    – Janne

    • Reply Laura og Christine 16 oktober, 2012 at 00:58

      Hej Janne!
      Du kan tro vi har det godt i Sydney og lige nu er vejret lækkert, så det er helt perfekt! Kondenseret mælk er lavet af almindelig mælk eller fløde, som er indkogt med sukker indtil det meste vand er fordampet ;-)

  • Reply Simone 15 oktober, 2012 at 14:56

    Mums, det ser da bare lækkert ud:) Hvilke kiks har i brugt? Ville “Digestive” kiks være gode? På forhånd tak;)

    • Reply Laura og Christine 16 oktober, 2012 at 00:59

      Hej Simone! Du kan snildt bruge Digestive – vi brugte nogle Australske nogle, som er ligesom dem – du kan bruge fuldkorns hvis du har lyst :-)

  • Reply Johanne 15 oktober, 2012 at 17:07

    Det ser virkelig lækkert ud!

    http://www.johanneblog.dk

  • Reply Grønspætte 15 oktober, 2012 at 22:25

    Dem er jeg jo nødt til at prøve at lave nu :)

  • Reply Andreas 16 oktober, 2012 at 13:44

    Det ser slet ikke tosset ud. :-)

  • Skriv en kommentar