Allerede da vi var ude og købe ind første dag, ville Laura have sig et madblad. Efter at vi begge havde læst det igennem, synes vi faktisk at det var ret godt. Denne opskrift er set i en simplere version i bladet, hvor der i stedet for m&m’s er brugt cholate chips og derudover har vi tilføjet havregryn. Det endte ud med at være søde bidder, hvor vi er enige om, at smagen minder om af rå kagedej – hvilket betyder, at de er virkelig gode!! :-) Hvis man har lyst, kan man altid tilsætte lidt nødder eller tørrede frugter i stedet for chokoladen. Man ville også kunne overtrække dem i chokolade i stedet for at komme det i. Det er slet ikke en bar som skal spises til eftermiddagssnack hver dag, men den er god til de tidspunkter man trænger til lidt sødt.
Ingredienser (giver ca. 35 stk):
- Hak kiks og bland alle ingredienserne sammen i en skål
- Fordel massen i en bredepanden og pres dem ud, så de får den ønskede tykkelse
- Bag den i ovnen ved 160 grader i ca. 20 min
- Lad massen køle helt af, inden der skæres bidder ud af den
12 Kommentarer
Uhm, hvor ser de gode ud, lige til en kop dejlig nylavet kaffe i efterårskulden(:
– Anne
Ja lige præcis, Anne – det lyder som en god kombi! ;-)
Lækkert :)
Men hvad er kondenseret mælk?? :)
Håber i har det godt Down Under.
– Janne
Hej Janne!
Du kan tro vi har det godt i Sydney og lige nu er vejret lækkert, så det er helt perfekt! Kondenseret mælk er lavet af almindelig mælk eller fløde, som er indkogt med sukker indtil det meste vand er fordampet ;-)
Mums, det ser da bare lækkert ud:) Hvilke kiks har i brugt? Ville “Digestive” kiks være gode? På forhånd tak;)
Hej Simone! Du kan snildt bruge Digestive – vi brugte nogle Australske nogle, som er ligesom dem – du kan bruge fuldkorns hvis du har lyst :-)
Det ser virkelig lækkert ud!
http://www.johanneblog.dk
Tusind tak, Johanne – de er virkelig gode ;-)
Dem er jeg jo nødt til at prøve at lave nu :)
Jeg håber de blev en succes ;-) Vi synes de er smadder gode!
Det ser slet ikke tosset ud. :-)
Det var det bestemt heller ikke, Andreas ;-)