Jeg har længe haft lyst til at lave en edamame pesto – og i sidste uge prøvede jeg så. Den minder egentlig meget om en normal pesto, smagen er bare lidt anderledes. Fremgangsmåden er også meget lig når en basilikumspesto skal laves. I denne edamame pesto valgte jeg at komme hvidløg, parmesan, olie, salt og peber og lidt citron saft – og selvfølgelig edamame bønner. Bønnerne var ikke tøet helt op, men blev bare taget ud af ‘skallen’ og puttet i blenderen. Vi havde et par trekløver boller der skulle spises og det passede perfekt at komme pestoen på dem. På toppen kom der lidt mozzarella og ærtespirer. Pestoen kan også sagtens kommes på ristet brød og fungerer som en snack/forret – man kan evt varme dem til i ovnen med mozzarella på, det er jeg sikker på vil smage smadder godt :).
Ingredienser (til 2 pers.):
Edamame pesto
100 gram enkelte edamame bønner uden skallen
2 fed hvidløg
15 gram parmesan
saft fra 1/4 citron
salt og peber
olie
andet
1 pakke mozzarella
2 stykker gode brød
Ærtespirer
- Til edamame pesto’en blendes alle ingredienserne sammen udover olie. Olien tilsættes lidt ad gangen indtil den rette konsistens er nået – smag til med salt og peber
- Læg pestoen oven på et stykke brød og top med mozzarella og ærtespirer
10 Kommentarer
Nam, jeg er blevet fast læser nu.
Virkelig lækker blog :D
http://bykatinka.blogspot.dk/
Mange tak for det Katinka :)!
MmmmmmmMMmm. Jeg eeelsker pesto – og edamamebønner. Hvad venter jeg egentlig på? Jeg må i gang! :)
Hehe, håber du fik lavet denne lækre pesto og kunne lide den ;-)! Jeg sidder og drømmer om en mokka-trøffel!
Wauw hvor ser det bare vildt godt ud! :)
Tak – Det var også vildt godt!! :) Hav en dejlig dag!
Hold da fast hvor ser det lækkert og indbydende ud! Det kunne jeg godt lige sætte tænderne i (: Mums – den opskrift må gemmes.
Hehe, det var også virkelig lækkert, Julie! Håber du får lavet det en dag :-)!
Hvor ser det lækkert ud :) Jeres andre opskrifter ser også super indbydende ud.
Må straks follow'e!
http://www.densiablog.blogspot.com
Tusind tak, Sofie! Jeg kigger forbi din blog med det samme :-)
/Laura