AVOCADO HUMMUS –
Dip/Salsa, Frokost, Snacks

AVOCADO HUMMUS

Vi elsker at have forskellige dips i køleskabet, og det bliver ofte til en omgang hummus. I efteråret prøvede vi med en græskarhummus, som var super lækker og denne her gang har vi prøvet med en anden ingrediens, avocado.

Denne her avocado hummus er lækker cremet – nok lidt mere end normalt pga. avocado og så har vi tilsat et ordentligt skvat lime for at gøre den lidt mere frisk. Mængderne nedenfor passer vores smagsløg, men det kan jo variere meget, så vi synes i skal smage til undervejs. Det vigtige er at hummus’en får lov at blive blendet forholdsvis længe, da det gør den endnu mere cremet.

Hummus er super nem at variere og man kan nemt tilsætte både gulerod, rødbede eller spinat i stedet for avocado. 

 

Ingredienser (1 stor portion)

1 dåse kikærter (240 g)

1 stor avocado (eller 2 små)

2 spsk tahin

1 fed hvidløg

1 spsk olie

evt. lidt vand

saft fra 1/2-1 lime

salt

 

  1. Put alle ingredienserne i en blender (undtagen saft fra lime og salt), tilsæt vand efter behov
  2. Blend det hele i 5-10 min. indtil blanding har fået en cremet konsistens
  3. Smag til med lime og salt inden servering

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar