Kalenderen siger 1. september, vi har “afsluttet” sommeren og er nu begyndt på efteråret. Vi synes altid denne her tid er lidt trist, for vi elsker altså bare sol, sommer og brune ben. Efteråret kan være så fint og hyggeligt med gåture i skoven og hygge med tæppe på sofaen, det er bare som om at solen giver lidt ekstra energi. Laura skal forsvare hendes speciale på torsdag og tager lidt efter til Thailand, så helt færdig med solen er hun ikke (snyd!!). Vi holder ved sommeren lidt endnu her på bloggen med de her friske grønne hapsere med æggesalat af æg (selvfølgelig!), pesto, hytteost og æbler. En lækker æggesalat med masser af smag, som smager lækkert på et stykke nybagt rugbrød.
Ingredienser ( 1 stor skål)
2 æg
1/2 æble
1/2 dl hytteost
1/2 dl creme fraiche
2 spsk pesto
Salt, peber og dild
Rugbrød til servering
- Skær æg og æble i mindre tern og put det i en skål
- Tilsæt hytteost, creme fraiche og pesto og bland det forsigtigt
- Smag til med salt og peber
- Fordel æggesalaten på et par skiver rugbrød og pynt med dild inden servering
No Kommentarer