ÆBLE/RØDBEDE/GULERODS JUICE –
Drikke, Morgenmad

ÆBLE/RØDBEDE/GULERODS JUICE

Hjemmelavet juice er bare så lækkert. Specielt fordi man bare kan blande alle mulige lækre grøntsager og få en juice, som virkelig smager godt. Forrige sommer købte vi en juice maskine og får den desværre ikke brugt så meget, som vi gerne ville. Når den ikke lige står fremme på køkkenbordet, kan man godt nogle gange glemme at man har den :-). Det tager faktisk heller ikke særlig lang tid, at lave juicen når man har en juice maskine. I denne juice har jeg valgt at komme æble, rødbede, gulerødder og citron. Den kan drikkes når som helst på dagen, jeg drak den som en morgenmad – en rigtig god måde, at starte dagen på! Vi bruger vores maskine mere om sommeren, hvor der er dejligt med en hjemmelavet kold juice til det (forhåbentlig) varme vejr!

2 rødbeder
6 æbler

 

Ingredienser til juice (ca. 2 glas)

 

 

 

2 gulerødder

1 citron

 

Put alle ingredienserne i maskinen, de behøves ikke at blive skrællet, så længe de er økologiske. Vent på at maskine fremtryller en fantastisk juice og nyd den :-)

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Danica 27 februar, 2012 at 23:22

  Jeg elsker jeres opskrifter – har allerede lavet jeres pølsehorn og boller, og næste gang bliver det chilien frA USA:)

  http://www.fit4livin.wordpress.com

 • Reply Laura og Christine 28 februar, 2012 at 08:34

  Hej Danica – det er super dejligt at høre, vi håber, du har synes, at opskrifterne er gode :-) Din blog er også rigtig fin, vi følger jer på bloglovin' nu.
  // Laura

 • Skriv en kommentar