For lidt tid siden modtog vi nogle prøvepakker fra Amo hvor der bl.a var en brødblanding med rugbrød. Den skulle selvfølgelig prøves og vi fik det hurtigt bagt og brugte et par skiver til at lave en burger med en vegetarbøf. Bøfferne består primært af squash og kidneybønner, og man kan sagtens tilføje andre grøntsager som fx. gulerødder eller aubergine. Udover bøfferne kom der også lidt guacamole i rugbrøds burgeren sammen med lidt salatblade og peberfrugt i skiver. Bøfferne er bagt i ovnen så man undgår alt det fedtede på en pande. Vi spiste den til aftensmad, som en lidt sjovere rugbrødsmad. Hvis man ikke gider vegetar, kan man til hver en tid også udskifte den hvide bolle ved den klassiske burger med et par skiver rugbrød.
Ingredienser (4 bøffer):
150 g kidney bønner
1/2 stor squash
20 g havregryn
2 æg
Salt og peber
- Riv squashen grovt på et rivejern
- Tilsæt de øvrige ingredienser og mos bønnerne godt – det gør ikke noget strukturen er lidt grov
- Fordel massen som bøffer på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. (kan sagtens vendes undervejs)
– Laura og Christine
No Kommentarer