Når vi spiser fisk, prøver vi ofte at komme frem til nye måder hvorpå fisken kan bruges. Det er sjovt og så risikerer man ikke at blive træt af en bestemt ret, hvis det er den samme, der laves gang på gang. Har man et par rødspættefileter i køleskabet, eller bare planer om at de snart skal med hjem igen, så er her et bud på hvordan de kan tilberedes. Vi har smurt hver filet med lidt grov sennep (alm. sennep kan også sagtens bruges), drysset med persille og herefter rullet dem sammen til en par ruller. Rullerne har vi stegt i lidt smør på panden, men de kan også sagtens bages i et fad i ovnen. Vi synes dog at den sprøde stegeskorpe er mega lækker. Servér rullerne med frisk pasta, en lækker salat, kartofler eller andre bagte grøntsager
Ingredienser (2 pers.)
250 g rødspættefileter
1 tsk grov sennep pr. rulle (hvis man anvender alm. sennep, så vær’ lige opmærksom på hvor stærk den er)
Lidt hakket persille
Salt og peber
Smør til stegning
- Smør hver filet med sennep, og drys med lidt hakket persille, salt og peber
- Rul fileten sammen – gerne lidt stramt og hold den sammen med en tandstik, hvis ikke den kan holde selv
- Smelt lidt smør på en pande og steg rullerne sprøde på begge sider indtil fisken er færdigstegt (tiden afhænger lidt af rullernes tykkelse, men hold øje med farven på fisken, der bliver mere hvid)
No Kommentarer