Bland hvedemel og flormelis i en skål
Skær den bløde smør i tern, tilsæt denne og bland godt
Tilsæt æggeblommen og evt. en anelse vand, hvis dejen har svært ved at samle sig (det kan afhænge lidt af størrelsen på æggeblommen)
Lad dejen hvile i køleskabet i 20 min (lav i mens mandelfrangipanen efter opskrift nedenfor)
Rul herefter dejen ud til en tykkelse på ca. 0,5 cm og put den forsigtigt i en springform (20-22 cm)
Prik bunden med en gaffel og bag den i ovnen i 20 min. ved 180 g (alm. ovn)
Lad bunden køle en anelse og fordel herefter et lag karamel ovenpå bunden inden mandelfrangipanen (se opskrift nedenfor) fordeles over karamellen
Rens rabarberne og skær dem i passende længder/stykker, så det passer med formens størrelsen.
Læg rabarberne ovenpå mandelfrangipanen og bag yderligere 45-50 min. (tjek til den undervejs)
Lad kagen afkøle en smule og drys med de sprøde mandler (se opskrift nedenfor) inden servering