fudge

CHOKOLADE FUDGE

En meget nem og lækker hjemmelavet karamel
Udskriv Pin
Antal: 40 stk

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 500 g chokolade (vi brugte halv mælk og halv mørk, men man kan også sagtens bruge hvid)

Sådan gør du

  • Beklæd et fad (ca. 20 x 20 cm) med bagepapir
  • Hæld den kondenserede mælk i en gryde og tilsæt også chokoladen i mindre stykker
  • Varm det hele op ved lav varme og lad chokoladen blive smeltet
  • Rør jævnligt rundt og tag gryden af varmen, når chokoladen er helt smeltet og massen er ensartet og glat
  • Hæld massen i fadet med bagepapir og lad den sætte sig (ca. 2 timer i køleskabet). Massen vil ret hurtigt blive rimelig fast, men den ved under afkøling blive mere hård. Hvis man ønsker den mindre hård, kan man tilsætte mindre chokolade og ligeledes mere, hvis man ønsker den endnu hårdere