Udskriv

JULESALAT MED SPRØD GRIS

En skøn juleret med masser af julestemning
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 koteletter, ca. 2 cm tykke
  • salt og peber
  • mel, æg og rasp til panering

Til salat

  • 4 stilke grønkål
  • 8 rosenkål
  • 1 granatæble
  • 3 forårsløg
  • 1 dl fint hakkede pekannødder
  • dressing med grov sennep, æblecidereddike, olie og honning blandet sammen

Sådan gør du

  • Rens koteletterne og fjern eventuelt fedt eller ben, hvis dette er med
  • Krydr begge sider godt med salt og peber og mas det ind i kødet
  • Fordel lidt mel på en tallerken, æg på en anden og rasp på en tredje
  • Vend først koteletterne på alle sider i melet (drys overskydende af), herefter æg og til sidst rasp – sørg for at alle sider er dækket i rasp
  • Varm en pande op til middel/høj varme og steg koteletterne – vores var ca. 2 cm. tykke og de fik 3 minutter på hver side. Justér stegetiden afhængig af tykkelsen på koteletterne
  • Lad dem gerne hvile 5 minutter inden de skæres i skiver og serveres med salaten

Salat

  • Snit grønkål, rosenkål og forårsløg i fine strimler og bland det i en skål sammen med granatæblerne og de hakkede pekannødder
  • Vend ingredienserne sammen til dressingen og hæld den over salaten inden servering