GNOCCHI MED KØDBOLLER AF GRIS I CREMET GRÆSKERSAUCE

En utrolig lækker og hurtig ret, der smager skønt
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Antal: 3 personer

Ingredienser

  • Græskarsauce (se opskrift nedenfor)
  • 300 gram hakket grisekød
  • 500 gram gnocchi
  • lidt olie til stegning
  • til toppen: koriander, hakkede peanuts og bønnespirer

Græskarsauce

  • 700 gram hokkaido græskar i tern
  • 1-2 spsk olie
  • salt og peber
  • evt. lidt chili
  • 400 ml kokosmælk
  • ½ dl yoghurt

Sådan gør du

  • Form grisekødet til små kødboller og steg dem på panden i lidt olie til de er gyldne på alle sider (et par minutter på hver side)
  • Kog gnocchi efter pakkens anvisning og hæld derefter vandet fra
  • Kom kødbollerne i græskarsaucen (se opskrift nedenfor) og vend det godt rundt
  • Kom de kogte gnocchi i en skål og derefter græskarsauce med kødboller, bønnespirer, hakkede peanuts og koriander.

Græskarsauce

  • Fordel græskar i en bradepande med bagepapir og vend ternene rundt i olie og krydderier.
  • Bag græskarternene i ovnen ved 200 grader i 15-20 min
  • Kom den bagte græskar i en skål og tilsæt kokosmælk og yoghurt – blend det hele sammen til en ensartet masse
  • Kom saucen i en gryde og varm den op - smag til med salt, peber og chili