overnight_grod

PUMPKIN PIE CHIAGRØD

Overnight grød med smag af efterår og jul
Udskriv Pin
Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 4 spsk chiafrø
  • 3/4 tsk kanel
  • 3/4 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk sirup eller flydende honning
  • 1 1/4 dl skyr, yoghurt eller lign.
  • 2 dl mælk
  • 1 1/4 dl græskarpuré (græskar (hokkaido, butternut, eller lign) i tern, bagt i ovnen ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 30 min og blendet til puré)
  • nødder, græskar i tern og peanutbutter til servering

Sådan gør du

  • Bland havregryn, chiafrø, kanel, ingefær og vaniljesukker i en skål eller bøtte
  • Tilsæt sirup, skyr, mælk og græskarpuré og bland det hele godt sammen
  • Stil grøden i køleskabet natten over og servér med nødder, græskar i tern og måske lidt peanutbutter
  • Grøden kan nemt holde sig 3-4 dage i køleskabet, så lav endelig til flere dage