one_pot_pasta_med_gris

ONE POT PASTA MED GRIS

En gryde og en ret fuld af smag
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Antal: 3

Ingredienser

  • 3 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 400 gram tomatsauce
  • 2 spsk. tomatpure
  • 100 gram sorte oliven uden sten
  • 250 gram cherry tomater i både
  • 400 gram salciccia
  • ca. 250 gram pasta
  • 1 stor håndfuld friske urter (vi brugte basilikum, estragon, timian)
  • 2-3 dl vand (evt. lidt mere)
  • 125 gram frisk mozzarella
  • salt og peber
  • Til servering: Blandet salat og friske cherrytomater

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg
  • Skær oliven i mindre stykker
  • Form salciccia-farsen til mindre stykker (hvis man får det som pølser, skal farsen ud)
  • Kom olie i en gryde og tilføj alle ingredienser, udover den friske mozzarella
  • Lad det hele simre i 10 min (denne tid afhænger af den pasta man brugeog tjek om pastaen er OLad det hele simre lidt mere, hvis pastaen ikke er helt færdig.
  • Rør gerne i retten undervejs, så det ikke brænder på, og tilsæt lidt ekstra vand, hvis retten virker for tør
  • Lige inden servering tilsættes den friske mozzarella og der smages til med salt og peber
  • Server pastaretten oven på salatblade og kom et par friske cherrytomater på toppen