YOGHURT MED HAVRECRUNCH OG RABARBER –
Morgenmad

YOGHURT MED HAVRECRUNCH OG RABARBER

Endnu en opskrift, der skulle prøves fra Jakobsen’s honning – nemlig havrecrunch. Sidste Søndag aften var vi hjemme og spise ved vores forældre, hvor vi fik en usandsynlig god rabarber dessert. Der var lidt rabarber til overs fra desserten, som vi fik lov at få med hjem :) Mandag morgen kom de oven på en portion yoghurt sammen med lidt ny-lavet havrecrunch. Normatl spiser vi müsli til morgenmad med enten yoghurt eller mælk og gerne lidt frugt også. Det er rigtig lækkert at prøve lidt nyt engang imellem, så man ikke kører død i sin morgenmad. Vi er gode til at varierer hvad vi kommer på müslien, og rabarber er bestemt ikke noget der kommer på tit – så det er vi på ingen måde trætte af endnu og det skal helt sikkert på vores morgenmad igen :). Havrecrunchen består egentlig bare at to ingredienser, som er Jakobsens lys & mild honning og havregryn. Den er sød og noget man kan putte på sin morgenmad hvis man har lyst til at forkæle sig selv!

 

Ingredienser:

50 gram Havregryn
50 gram Jakobsens lys & mild honning

  1. Smelt honningen på en varm pande (med slip-let belægning)
  2. Tilsæt havregryn og rist dem gyldne
  3. Vend grynene forsigtigt rund, så honningen fordeler sig
  4. Hæld de ristede havregryn over på et stykke bagepapir og lad dem køle helt af inden de tages i brug

Til toppen:
Lidt rabarber kompot

tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply Anne au Chocolat 28 maj, 2012 at 08:55

    Kære piger,
    Det ser så lækkert ud :-)

    Kh Anne

  • Reply monsterscircus 28 maj, 2012 at 09:22

    Uhm honning er også bare så dejlig, især den danske! Smager sikkert utrolig dejlig sammen med rabarberne! Ha en dejlig mandag.

  • Reply Julie 28 maj, 2012 at 17:14

    Ser meget lækkert ud :) Har selv et par rabarber der skal laves til en omgang kompot, det smager jo super godt oven på f.eks. skyr :)

    http://www.itsmypassions.dk

  • Skriv et svar til Anne au Chocolat Slet kommentar