UGEN DER GIK IGENNEM INSTA #2 –
Instaweek

UGEN DER GIK IGENNEM INSTA #2

Sidste søndag blev der nydt en lækker aftensnack med blandede bær blendet med græsk yoghurt og lidt vaniljeis. Mandag morgen stod på en god omgang luksusmorgenmad med sigteboller, yoghurt, frugt, pålæg og bananpandekager. Vi var så heldige at have besøg af søde piger til madklub om aftenen hvor der blev serveret linsesalat, kyllingelasagne og rabarsaft med danskvand.

Vi spiste flere skønne bananpandekager med rabarberskum. Nød danske jordbær fra Ingerslevtorv med fløde og sukker og lavede en lidt sundere snack – chokoknæk.

Farverig morgenmad er blevet spist med yoghurt, havregryn, kokos, hørfrø og frugt og så fik Laura endelig også afleveret hendes bachelorprojekt i fredags :-)!!

Der blev lavet en nem kartoffelsalat med nye danske kartofler, asparges, rødløg, feta og lidt persille. Vi prøvede med en sommerlig udgave af drømmekagen og har her til morgen nydt lækre bananvafler lavet af 2 store bananer, 3 æg, 1 tsk. bagepulver, 1 tsk vaniljepulver, lidt birkes, 6 spsk havregryn og 6 spsk kokos – på toppen masser af frugt (giver 6 stk.)

@twinfood

 

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

14 Kommentarer

  • Reply Sara 9 juni, 2013 at 11:13

    Det ligner en lækker uge. ;-) jeg er lidt nysgerrig efter hvor i har fundet et vaffeljern der laver de firkantede?

    • Reply Twin Food 9 juni, 2013 at 15:35

      Tak Sara – den har også været skøn ;) Det er fra OBH Nordica og kan både toaste, grille og lave vafler :)

  • Reply Mette 9 juni, 2013 at 13:05

    Alt hvad I laver ser virkelig lækkert ud. Sommerlig drømmekage – det lyder spændende, håber der kommer en opskrift snart :)

    • Reply Søs 9 juni, 2013 at 13:48

      Ja, jeg er også meget interesseret i opskriften på sommerlig drømmekage :) Ser meget lækkert ud.

      • Reply Twin Food 9 juni, 2013 at 15:38

        Tak Søs! Vi satser på den snart er på bloggen ;)

    • Reply Twin Food 9 juni, 2013 at 15:36

      Tusind tak Mette :) Vi lover der kommer en opskrift inden længe på drømmekagen :)

  • Reply JS 9 juni, 2013 at 13:57

    Jeg er altså lidt nysgerrig: Den madklub I er i, hvad er det for noget, hvordan er den dannet osv?
    Det er jo en genial ide.. har selv længe tænkt at jeg gerne ville være med i en/danne en men ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an :)

    • Reply Twin Food 9 juni, 2013 at 15:39

      Det er bare en vi har lavet med nogle piger fra Gymnasiet, så mødes vi hver 2. uge og skiftes til at lave mad :) Så det er bare med at finde nogle gode venner/veninder du kan lave mad sammen med :)!

  • Reply Rikke Stoltz 10 juni, 2013 at 09:02

    Rababarskum… Lyder så lækkert, hvad består den af ? Er nemlig fuldstændig vild med rabarber… Lavede selv rabarbers igår… Mums…

    • Reply Twin Food 10 juni, 2013 at 09:08

      Hej Rikke! Vi lavede det faktisk bare ved at blende kogte rabarber med græsk yoghurt og så tilsætte vi også lidt vaniljepulver og frysetørrede hindbær. Man kan selvfølgelig gode den federe ved at blende de kogte rabarber og vende dem i en omgang flødeskum i stedet ;-)

  • Reply sara duesund 10 juni, 2013 at 19:26

    Hvor køber i frysetørrede hindbær? :D

    • Reply Twin Food 11 juni, 2013 at 09:02

      Hej Sara. Dem vi har lige nu er købt ved Schweizerbageriet på Bruunsgade i Aarhus, men ellers kan de også købet i Torvehallerne i København :)

  • Reply Heidi 12 juni, 2013 at 20:37

    Sikke en dejlig uge og hvor må det være skønt for veninden at få afleveret. Men sikke nogle lækre anretninger I fik lavet:)

    • Reply Twin Food 13 juni, 2013 at 12:18

      Det var en rigtig skøn uge, med godt vejr det meste af tiden ;-)!

    Skriv et svar til Sara Slet kommentar