ROCKY ROAD MED HVID CHOKOLADE OG LAKRIDS –
Desserter, No bake, Snacks, Søde sager

ROCKY ROAD MED HVID CHOKOLADE OG LAKRIDS

rockl3

Bloggen har haft black out de sidste par dage og det beklager vi virkelig. Vi har heldigvis nogle søde teknikkere, der reagerer hurtigt og vupti i går aftes var bloggen klar igen og vi var lettede. Man når altid lige at få en følelse af om den nu kommer igang igen, specielt når man ikke fatter noget af alt det kode-værk, der ligger bag. Men hvor er det godt der er andre der gør!! Vi satser på den holder ved længe endnu og ikke black-out’er igen ;-)! Nå men til den lille haps i ser på billederne, som smager fuldstændig fantastisk. Vi har før kastet os ud i snickers rocky road lige her og har i denne her udgave tilsat lakridskugler i stedet for snickers, pekannødder i stedet for peanuts og tilsidst er mælkechokoladen erstattet med hvid chokolade. Vi elsker kombinationen af lakrids og hvid chokolade, og den spiller endnu engang – også i de her bidder!! (Scroll down for english version)

 

Ingredienser (et fad på 16 cm x 16 cm)

200 gram hvid chokolade

150 gram pekannødder

50 gram mini marshmallows

ca. 100 gram lakridskugler  (vi brugte D (Black Licorice almonds) fra Johan Bülow)

  1. Smelt chokoladen i en gryde eller i mikroovnen
  2. Skær lakridskugler ud i mindre stykker (og marshmallows hvis man har de store)
  3. Rør lakridskugler, marshmallows og pekannødder i den smeltede chokolade til det er blandet godt
  4. Kom bagepapir i en form og kom evt et par marshmallows i bunden
  5. Fordel massen henover og stil det hele i fryseren i mindst en time (tjek at chokoladen er stivnet)
  6. Skær ud i ønskede bidder og opbevar dem derefter i køleskabet

 

rockl1

rockl2

 

ROCKY ROAD

Ingredients  16 cm x 16 cm)

200 grams of white chocolate

150 grams pecans

50 grams of the mini marshmallows

100 grams of licorice balls (we used D (Black Licorice almonds) from Johan Bülow)

  1. Melt the chocolate in a saucepan or in the microwave
  2. Cut licorice balls into smaller pieces (and marshmallows if you have the large ones)
  3. Stir liquorice balls marshmallows and pecans in the melted chocolate and mixed
  4. Add cookie sheet in a form and sprinkle a few marshmallows in the bottom
  5. Spread the mixture over and place it in the freezer for at least an hour
  6. Cut into desired chunks and store them in the fridge
tidligere indlæg næste indlæg

8 Kommentarer

  • Reply Pernille Skovdal 18 oktober, 2014 at 11:50

    Mmm, hvor ser det bare godt ud! Det glæder jeg mig til at forsøge mig med sådan en i weekenden. :-) Der ser jo ret simpelt ud. Det lyder virkeligt lækkert med den hvide chokolade og lakrids – lige en kombination for mig!

    • Reply Twin Food 20 oktober, 2014 at 14:16

      Hvid chokolade og lakrids er altid et hit herhjemme :)
      Vi håber også det bliver et hit hos dig ;)!

  • Reply Cecilie Sonne Christiansen 29 oktober, 2014 at 09:00

    Det ser super lækkert ud piger! Men nu er jeg ikke den helt stor fan af hvid chokolade, så tror I det ville kunne fungere lige så godt med mørk chokolade, og evt. nogle tørrede tranebær?

    • Reply Twin Food 29 oktober, 2014 at 09:47

      Du kan formentlig godt bruge mørk chokolade – pas på den ikke er med for høje procenter, vi har tidligere lavet en udgave med mælkechokolade
      https://twin-food.dk/snickers-rocky-road/
      Tranebær kan også sagtens bruges, men kan næsten putte alt i ;)!

  • Reply Lene 5 november, 2014 at 17:42

    Så lækre! I stedet for pecannødder brugte jeg paranødder – kan absolut også anbefales.

    • Reply Twin Food 6 november, 2014 at 10:22

      Uh det lyder også som en utrolig lækker kombi – det må prøves ! :)

  • Reply Amanda 15 december, 2020 at 22:34

    Hvor længe kan det opbevares hvis det skal gives som gave til jul eksempelvis ? Og hvilke andre former for lakrids kan I anbefale at bruge? Knus!

    • Reply Twin Food 17 december, 2020 at 07:32

      Hej Amanda,
      Du kan nærmest putte alt slags lækkert slik i, så det er bare med at vælge :)
      Vi ville lade dem holde 1 uges tid på køl,

      KH

    Skriv et svar til Amanda Slet kommentar