PEANUT BUTTER BIDDER MED COOKIE DOUGH –
No bake, Snacks, Søde sager, Sundere alternativer

PEANUT BUTTER BIDDER MED COOKIE DOUGH

penc3

Vi var så vilde med vores tidligere peanut butter bidder at vi har måtte eksperimentere lidt med dem i køkkenet. Det er der blevet, og resultatet blev disse lækre bidder med bund af blandt andet dadler, mandler, kakao samt peanut butter og top af en sundere cookie dough creme. Den sundere cookie dough er lavet af kokosolie, mandelmel, lidt honning og hakket chokolade. Vi tør godt sige at den ikke smager helt ligeså godt som rigtig cookie dough (med smør og sukker), men den er der alligevel ingenting der kan hamle op med – synes vi ;-) Men af en sundere version at være, synes vi denne her udgave er god! (Scroll down for english version)

 

Ingredienser (ca. 20 cm x 15 cm i størrelse)

Bund
250 g tørrede dadler
100 g mandler
3,5 spsk kakao
50 g kokosmel
2,5 spsk peanut butter

  1. Blend dadler, mandler, kakao, kokos og peanut butter til en ensartet tyk masse (tilsæt lidt vand hvis den har svært ved at hænge sammen)
  2. Spred den ud i et fad (ca. 20×15) og stil den i køleskabet til afkøling
  3. Lav massen til toppen i mens kagen står i køleskabet

 

Top
4-5 spsk kokosolie
65 gram mandelmel
3 spsk honning/sirup
50 gram hakket chokolade

 

  1. Smelt kokosolien og bland den med mandelmel og honning til en ensartet masse
  2. Tilsæt den hakkede chokolade
  3. Når kagen er blevet rimelig fast fordeles fyldet ovenpå
  4. Kom kagen tilbage i køleskabet til toppen er fast, og skær den derefter ud i små passende bidder

penc2

penc1

 

 

PEANUT BUTTER BITES WITH COOKIE DOUGH TOP

Ingredients (about 20 cm x 15 cm in size)

Bottom
250 g dates
100 g almonds
3.5 tbsp cocoa
50 g desiccated coconut
2.5 tablespoons of peanut butter

  1. Blend dates, almonds, cocoa, coconut and peanut butter to a uniform thick mass
  2. Spread it out in a dish (about 20 × 15) and place it in the refrigerator to set
  3. Make the top layer while the cake is in the fridge

 

Top
4-5 tbsp coconut oil
65 grams almond flour
3 tablespoons honey / syrup
50 grams of chopped dark chocolate

 

  1. Melt the coconut oil and mix it with almond flour and honey into a uniform mass
  2. Add the chopped chocolate
  3. Once the cake has been firm distributed the filling on top
  4. Put the cake in the refrigerator again, once the top is firm cut into small bites
tidligere indlæg næste indlæg

10 Kommentarer

  • Reply A+K/VenterPaaVin 26 maj, 2014 at 10:10

    Uhm, sådan en stak kunne jeg godt lige bruge!

    – Anne

    • Reply Twin Food 28 maj, 2014 at 08:46

      Det kunne vi også ;)!

  • Reply Simone 26 maj, 2014 at 10:30

    MUMS! De ser godt nok gode ud :)

    • Reply Twin Food 28 maj, 2014 at 08:46

      De var super skønne :)!

  • Reply Fru Kofoeds Køkken 26 maj, 2014 at 14:03

    Sikke I frister! :)

    • Reply Twin Food 28 maj, 2014 at 08:47

      Hehe, undskyld ;)!

  • Reply Sofie Frøjk 26 maj, 2014 at 21:18

    Er det crunchy peanutbutter?

    • Reply Twin Food 28 maj, 2014 at 08:48

      Vi har brugt crunchy, men det gør ikke den store forskel, så vælg det du bedst kan lide :)

  • Reply dina 29 maj, 2014 at 18:20

    they look delicious!

    • Reply Twin Food 29 maj, 2014 at 22:04

      Thanks.. And they were ;)

    Skriv et svar til Fru Kofoeds Køkken Slet kommentar