PEANUT BUTTER NUDLER –
Pasta, Vegetar

PEANUT BUTTER NUDLER

Det er faktisk et stykke tid siden vi lavede denne ret. Det var mens det føltes som sommer, hvor vi spiste den på vores altan :-). Det er en super simpel ret, som hovedsageligt består af pasta, peber, hakkede cashewnødder og rødløg – og så peanut butter, som man selvfølgelig bare kan undvære hvis man ikke er til det. Peanutbutter giver ikke særlig meget smag til retten, eller det kommer an på hvor meget man kommer i, men vi synes den giver retten en dejlig cremet’hed – det er vist ikke et ord, men I ved hvad vi mener, he he. Vi spiste den som en vegetar ret, men man ville sagtens også kunne tilsætte lidt kylling eller oksekød. Man kan lave en stor portion, så der også er lidt til madpakke – den kan nemlig sagtens spises kold!   Ingredienser (til ca. 3 personer): Pasta (til 3 personer) 1 rød peberfrugt 1 rødløg 1 dl hakkede cashews (her kan man også bruge mandler) salt og peber 1 dl peanut butter Saft fra 1/2 lime 1/4 tsk chiliflager Lidt frisk basilikum til pynt

  1. Kog pastaen som anvist på pakken
  2. Skær peber i mindre stykker og hak løg
  3. Svits rødløg på panden i lidt olie og kom peberfrugt på også
  4. Kom chiliflager og limesaft på panden også
  5. Når pastaen er færdig vendes den rundt på panden. Tilsæt peanutbutter og cashew og vend det hele godt rundt. Tilsæt evt. lidt vand hvis der er brug for det
  6. Servér i en skål med lidt frisk basilikum
tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply monsterscircus 4 juni, 2012 at 12:36

    Uhm elsker peanutbutter og cashewnødder, prizzaerne blev forresten vildt gode, champigons havde vi dog ingen af, men ikke sidste gang. Ha en dejlig dag.

    • Reply Laura og Christine 4 juni, 2012 at 21:57

      Det lyder rigtig godt med fladbrøddene – man kan jo bare putte det på man nu har i køleskabet ;-)
      Hav en dejlig uge!

  • Reply Anonymous 4 juni, 2012 at 16:22

    Det lyder rigtig lækkert med peanutbutter! :)

  • Reply Maagaard 5 juni, 2012 at 10:09

    Den laver jeg i aften :) Tak for opskriften.

    • Reply Laura og Christine 5 juni, 2012 at 20:26

      Vi er bare glade for at kunne inspirere – vi håber det blev godt ;-)

    Skriv et svar til monsterscircus Slet kommentar