OVNBAGTE RODFRUGTER –
Hovedretter, Salater, Tilbehør

OVNBAGTE RODFRUGTER

Rodfrugter er et lækkert tilbehør her i vintertiden, og kan da også sagtens bruges som en ret for sig i en lækker salat. Vi elsker rodfrugter, specielt jordskokker, men de var dog desværre ikke i den rodfrugte-pose vi fandt. Vi havde gulerod, pastinakker og rødbeder, som egentlig bare blev skåret i stænger, rørt med lidt olie og krydderrier og derefter bagt i ovnen. Til sidst blev der drysset med lidt frisk basilikum. Et lille tip er at vende dem med en lækker fetaost og perlespelt – en super lækker salat :-)

 

Ingredienser:

1 pose rodfrugter (1,5 kg.) – eller valgfrit hvad man godt kan lide :-)

  1. Skræl rodfrugterne og skær dem i passende stænger. Put dem i et ovnfast fad eller på en bradepande og hæld lidt olie over, sammen med forskelligt krydderi. Vi dryssede med salt, peber og tørret basilikum (man ville også sagtens kunne bruge fx. frisk timian).
  2. Bag dem i ovnen ved 225 grader i 25-30 min. og drys med lidt frisk basilikum
tidligere indlæg næste indlæg

1 Kommentarer

  • Reply » HONNING OG CITRON MARINERET KYLLING 20 august, 2014 at 14:34

    […] tager ud af døren – så er den hvert fald klar til om aftenen! Til kyllingen serverede vi ovnbagte rodfrugter samt en salat på hytteost, mandler, rødløg og soltørrede tomater. Derudover biksede vi også […]

  • Skriv et svar til » HONNING OG CITRON MARINERET KYLLING Slet kommentar