NEMME VANILJEISPINDE –
Desserter, is, Søde sager

NEMME VANILJEISPINDE

jvs4

Nogle vil nok mene at de her vaniljeispinde er lavet ud fra en lidt for doven løsning… men man må jo udnytte de ingredienser man kan købe og her er de faktisk lavet ud fra en rest, der ellers skulle have været endt skraldespanden – så et godt forslag til hvad vaniljecreme-rester kan bruges til. Det eneste man skal bruge er vaniljecreme og lidt mørk chokolade. Vaniljecremen kan sagtens være hjemmelavet, men her har vi faktisk brugt en købt, der er blevet pisket luftig (dovenskab længeleve). En fedtfattig vaniljecreme blev valgt så samvittigheden var alligevel lidt bedre og det smager faktisk meget lig en fyldig vaniljeis. Denne rest rakte til 4 ispinde og der er stadig en i fryseren der snart skal nydes – mums!

 

Ingredienser (4 pinde (afhænger af beholder størrelse))
4-5 dl vaniljecreme (evt. fedtfattig)
100 g mørk chokolade

 

  1. Fordel vaniljecremen i isformene og frys dem ned natten over eller 6-7 timer
  2. Smelt den mørke chokolade og stryg den over de kolde is – den kan også sagtens dyppes helt i det vil dog kræve mere chokolade

jvs3 isv1 jvs2

– Christine

tidligere indlæg næste indlæg

12 Kommentarer

  • Reply Anna-Nathalie 11 september, 2013 at 13:19

    Omnomnom! :D

    • Reply Twin Food 12 september, 2013 at 07:22

      Ja ikke ;)!?

  • Reply Christina 11 september, 2013 at 14:15

    Hvor er det godt fundet på twin-food. Hurra for madspil!!! :D
    Kh. Christina

    • Reply Twin Food 12 september, 2013 at 07:23

      Mange tak Christina ;) alt hvor madspil undgås er nemlig ekstra smart ;)

  • Reply Madling 11 september, 2013 at 15:25

    Jeg synes, at de ser super fine og gode ud :-)
    Få ingredienser kan være lige så godt (hvis ikke bedre) end mange.
    Hvad er det for noget vaniljecreme, sådan en brik en fra Arla eller?

    • Reply Twin Food 12 september, 2013 at 07:24

      Du har nemlig ret – dejligt også med noget meget enkelt ;) jep det her var bare en fedtfattig udgave fra Arla, men andre kan også sagtens bruges :)

  • Reply Andreas 11 september, 2013 at 17:19

    Hehe de ser nu lækre nok ud (og nemme), kunne være man skulle prøve dem en dag :)

    • Reply Twin Food 12 september, 2013 at 07:24

      Ja, meget nemme ;) det lyder som en god ide :)

  • Reply Bianca 12 september, 2013 at 10:54

    Hej med jer!
    Tak for en skøn blog. Har puttet jer på min nyoprettede linksside over blogs jeg læser fast. Selvom jeg ikke kommenterer så tit kigger jeg tit forbi ;)

    • Reply Twin Food 13 september, 2013 at 14:45

      Hej Bianca :) Tusind tak for det – det var sødt af dig :)

  • Reply Mari 14 september, 2013 at 09:28

    Lavede dem igår med en brik Oma vanillecreme. Nøøøøøøøj, hvor blev de gode! Tak for tippet:-)

    • Reply Twin Food 15 september, 2013 at 13:53

      Dejligt at høre Mari :) Det må snart prøves igen ;)

    Skriv et svar til Christina Slet kommentar