LUKSUS CHOKOLADEBRUD –
Desserter, Snacks, Søde sager

LUKSUS CHOKOLADEBRUD

chocolate-bark

Til eftermiddagskaffen i weekenden, skulle der noget lækkert til – noget meget lækkert. Det resulterede i at dette luksus chokolade brud (chocolate bark, som nogle også kalder det) blev lavet. Det består af flere lag, faktisk hele 3 slags, hvor det første er smeltet hvid chokolade blandet med pekannøddder. Oven på dette lag blev der lagt et lag karamel som blev toppet med peanuts. Slut laget blev et lag med mørk chokolade blandet med nogle af påske lækkerierne fra Johan Bülow. Det resultatede i et brud, med alle de bedste smage, som vi lige havde på lager i skufferne. Hvis man har andre nødder eller fx ønsker at tilsætte skumfiduser eller andet slik, kan man sagtens det ;-) Desuden mener vi at det vil gå rigtig godt som påskeslik til påskebordet! 

 

Ingredienser (form: 22 cm x 9 cm)

100 gram hvid chokolade

1/2 dl hakkede pekannødder

3/4 dl karamel (fx. dulce de leche)

1/2 dl peanuts

100 gram mørk chokolade

1 håndfuld groft hakket EGG (Fra Johan Bülow)

 

  1. Kom film i en form, så det er nemmere at få chokoladen op, når den er færdig
  2. Smelt den hvide chokolade og bland de hakkde pekannødder i – fordel massen i formen
  3. Stil massen i fryseren i ca. 15 min
  4. Fordel karamel udover den hvidechokolade og drys derefter med peanuts
  5. Stil den tilbage i fryseren mens den mørke chokolade smeltes
  6. Bland lidt af EGG i den mørke chokoldae og fordel massen udover peanuts
  7. Drys med de resterende EGG på toppen og kom formen tilbage i fryseren i ca. 1 time
  8. Bræk eller skær ønskede stykker af chokoladen

chokolade-brud

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 9 april, 2016 at 11:57

    OMG hvor ser det lækkert ud. Det gad jeg godt spise – også lige nu, men jeg har kun peanuts i huset.

    • Reply Twin Food 12 april, 2016 at 20:30

      Du kan sagtens bruge peanuts i stedet – det er intet problem :)

    Skriv et svar til Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal Slet kommentar