I går skulle aftensmaden være nem, og derfor blev det til disse lækre wraps med laks, avocado, agurk og en peberrodscreme. Pandekagerne blev hjemmelavet, men man kan selvfølgelig også købe nogle, hvis man hellere vil det :-) Men pandekagerne er faktisk ret hurtige og nemme at lave, og de kan laves i forvejen (gerne dagen inden), og blot lægges i køleskabet indtil de skal bruges/rulles. I pandekagerne kom der blandt andet persille og hørfrø, som vi synes giver dem et sjovt og fint udtryk. Vi rullede pandekagerne stramt sammen i noget film og lod dem hvile lidt i køleskabet, inden de blev skåret ud. Man kan sagtens hoppe det sidste køleskabs trin over og blot spise dem som de er. I øvrigt kan man kan også sagtens lave wraps’ne i forvejen, hvis man får gæster, og blot opbevare dem i køleskabet indtil servering. Derudover er vi også sten sikre på at de vil være et sikkert hit i madpakken :)
Ingredeinser (4 stk.)
Pandekager
4 æg
70 gram grahamsmel
1 lille håndfuld persille
20 gram hørfrø
1/2 dl mælk
1 spsk olie
salt og peber
- Bland alle ingredienserse sammen
- Varm en pande op med en anelse fedt
- Kom ca. 1 dl dej på panden og steg pandekagen gylden på begge sider
Peberrodscreme
1 1/2 dl creme fraiche
2 spsk hakket/revet frisk peberrod
en anelse sukker
Salt og peber
- Rør alle ingredienserne sammen i en skål
- Smag til med sukker, salt og peber
- Stil cremen i køleskabet i ca. 30 minutter (gerne længere)
Fyld
2-3 spsk peberrodscreme (se ovenfor)
2 avocadoer i skiver
3/4 agurk i stave
4 små håndfulde salat
200 gram røget laks
Spirer (vi brugte hvidløgsspirer)
- Tag en pandekage og fordel peberrodscreme på den
- Kom derefter salat, avocado og laks oven på
- Læg lidt agurk i midten og kom lidt spirer på toppen
- Rul pandekage sammen, og rul den evt. stramt ind i noget film og lad dem sætte sig lidt i køleskabet inden de skæres over eller spises som de er :-)
8 Kommentarer
Mums, de ser lækre ud! Super idé til nem aftensmad. Jeg tænker, man sagtens kan bruge andet fyld (min kæreste er ikke til fisk) som fx kylling :-)
Tak for en super inspirerende blog!
Tak for din søde kommentar :-)
Fyldet kan sagtens udskiftes og kylling lyder mega lækkert!!
Rigtig flot blog og super fine billeder! :)
Tusind tak :)
Det ser vanvittig flot ud. Meget inspirerende blog med smukke billeder!
Hvor kommer det røde i pandekagerne fra?
Tusind tak, Anne – hvor er du sød :)
Vi er ikke helt sikre på hvad du mener med det røde, der er nemlig ikke noget rødt i pandekagerne ;) Måske er det stegeskorpen eller hørfrøene eller måske laksen ;)
Vel ikke særlig svært at lave gode billeder, når opskrift og billeder er tyvstjålet fra Eurowoman!
Hej Lea
Vi har skam ikke stjålet noget.
Hvis du kigger ordentlig efter inde på Eurowomans side, står der under billedet, at det er os, som har taget det.
Så bare rolig :-)