KYLLING MED ROSTI –
Hovedretter, Kylling

KYLLING MED ROSTI

Til aftensmad den anden dag, fik vi kylling med kartoffel rösti. I kyllingen havde vi taget et par skiver brie og serrano skinke omkring, det gjorde det virkelig lækkert og saftigt. Röstierne var meget nemme at lave, da de det meste af tiden passede sig selv i ovnen.

 

Ingredienser til rösti

(ca. til 4 rösti’s)
ca. 8 kartofler (mellemstore)
1 æg
salt, peber, paprika og lidt tørret basilikum

  1. Skæl kartoflerne på et rivejern og sørg derefter for at saften kommer godt ud af kartoflerne. Hæld de skællede kartofler op i en skål og tilsæt salt, peber paprika og lidt tørret basilikum (her kan også puttes andre krydderier i) Form röstierne på et stykke bagepapir, på en bageplade.
  2. Bag dem i ovnen i ca. 30 min ved 180 grader (de sidste minutter blev der skruet lidt op for temperaturen, så de kunne blive sprøde på toppen)

 

Kyllingebrstet startede vi med at skære op, og derefter kom vi et par skiver brie i det, til at holde brystet lukket, tog vi et par skiver serrano skinke omkring det.

tidligere indlæg næste indlæg

3 Kommentarer

  • Reply Sjønne 11 december, 2011 at 11:54

    Mums! Det ser godt nok lækkert og saftigt ud det kylling…

    Damn, jeg er sulten nu hehe

    Mvh Sjønne

  • Reply Laura 11 december, 2011 at 15:09

    Hehe, tusinde tak Sjønne.
    Det var virkelig også saftigt, meget lækkert og meget nemt!
    Hilsen Laura

  • Reply Anonymous 12 december, 2011 at 19:16

    Den skal jeg prøve nu :-) farmand

  • Skriv et svar til Laura Slet kommentar