KYLLING, KARRY, KOKOS OG KÅL –
Kylling

KYLLING, KARRY, KOKOS OG KÅL

kkyl2

Endnu en nem hverdagsret til de travle dage, der sikkert er mange der går/er gået i møde nu her med eksamensperiode, osv. Vi elsker de nemme retter – det er skønt når det ikke tager meget mere end 30 min at bikse en god omgang mad sammen. Det skal også siges at det altså også nogengange bliver til en skål musli, rugbrødsmad eller andet meget nemmere hjemme hos os! Retten her kræver ikke det store; lidt kål, kylling og kokosmælk – resten er rimelig valgfrit! Vi pyntede med lidt æble, karse og peanuts på toppen. Hvis der er rester er de desuden næsten ligeså gode i en madpakke dagen efter – det har vi selv testet ;-)!

 

Ingredienser (1-2 pers.)

1 løg

1/4 – 1/2 hvidkål

2 spsk karry

1 ds kokosmælk

250 g kylling

evt. en anelse vand

Salt og peber

Æble, karse og peanuts til toppen

  1. Skær løg i tern
  2. Snit hvidkålet fint
  3. Tilsæt karry og kokosmælk og lad det simre en smule
  4. Smag til med salt og peber
  5. Skær kyllingen i tern og tilsæt det som det sidste og lad det koge i ca. 15 min. indtil kyllingen er kogt godt igennem
  6. Pynt med æble, karse og peanuts inden servering

kkyl1

tidligere indlæg næste indlæg

9 Kommentarer

  • Reply Anne 6 maj, 2015 at 09:44

    Jeg elsker jeres blog. Gode opskrifter. Men please skift jeres font skrift – den er ikke behagelig på nogen måde når man læser.

    • Reply Twin Food 6 maj, 2015 at 11:11

      Hej Anne
      Vi har sendt en mail til dig, da vi lige skal være helt sikre på at du ser den samme skrift, som vi ser :-)
      God dag!

  • Reply Pernille E 9 maj, 2015 at 21:24

    Det ser bare super lækkert ud. Måske et dumt spørgsmål, men skal kyllingen steges på en pande, inden det kommer sammen med det andet? Eller? :-)
    Kh Pernille

    • Reply Stefan 10 maj, 2015 at 18:47

      Kan kun forestille mig, at de har gjort det. Uanset hvad bør du gøre det (med tanke på bakterier). Man kan selvfølgelig også tilberede det råt, men så skal det bare have noget længere tid :)

      • Reply Twin Food 11 maj, 2015 at 10:00

        Vi putter det faktisk i rå og lader det blot koge ordentligt igennem. Sålænge det koger og bliver tilberedt færdigt burde det ikke være noget problem :-)

    • Reply Twin Food 11 maj, 2015 at 09:58

      Sålænge den bliver kogt godt igennem i retten er det ikke noget problem at tilsætte den rå – det var hvad vi gjorde :) Men man kan, hvis man gerne vil, godt stege det på en pande inden det tilsættes.

      KH

  • Reply Christiane 21 februar, 2017 at 17:06

    Hej Twin Food

    Jeg faldt lige over denne opskrift, som ser rigtig lækker og nem ud :-)

    Ved at det er et ældre indlæg, men ville alligevel høre – brugte I en gryde, pande eller wok ?

    Mvh

    • Reply Twin Food 21 februar, 2017 at 18:12

      Hej Christiane,
      Vi brugte bare en helt almindelig pande :-)

      Mvh

      • Reply Christiane 22 februar, 2017 at 09:36

        Tak for svar ! :-)

    Skriv et svar til Anne Slet kommentar