JORDBÆRKOLDSKÅL –
Desserter, Frokost, Morgenmad

JORDBÆRKOLDSKÅL

Nu når vi går mod sommer, får vi lyst til koldskål hver gang solen skinner. Det har den gjort lidt de sidste par dage, hvor vi har fået denne jordbær koldskål til frokost. Faktisk har vi også fået den til morgenmad med lidt müsli, hvor vi bare lavede den aftenen inden. Opskriften er næsten den samme, som blåbær koldskål her er der bare jordbær i i stedet for blåbær. Koldskålen er meget frisk og smager bare helt vildt godt! Vi har ikke blendet koldskålen så længe, og derfor er jordbær stykkerne ret grove. Man kan altid blende den så længe man vil og derfor få jordbær stykkerne så små som man nu har lyst. På toppen er der drysset lidt kakaopulver, kammer junker (selvfølgelig) og lidt frysetørret jordbær. Super lækker og nem ret, som vi vil lave mange gange endnu inden sommeren er kommet og gået igen :-)

Ingredienser til jordbærkoldskål (2 store skåle):
3 dl tykmælk (english: 1 cup)
3 dl kærnemælk (english: 1 cup)
2 tsk vaniljesukker
300 gram jordbær i mindre stykker
lidt citron saft
1. Skyl og fjern den grønne top i jordbærerne.
2. Skær jordbærerne i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med tykmælk, kærnemælk, citronsaft og vaniljesukker – blend det hele godt sammen.
3. Hæld jordbærkoldskålen i en skål og drys med kammerjunker og evt. lidt skåret jordbær!
tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply Anonymous 13 april, 2012 at 11:11

    hvor ser det bare lækkert ud, tror den må laves som dessert i aften!
    Kopperne er virkelig fine som serveringsskåle, hvor er de fra?

    • Reply Laura og Christine 13 april, 2012 at 18:58

      God idé ;-) den var bare super lækker og frisk! De er købt i stockholm, kan desværre ikke huske hvad butikken hed.
      /Laura og Christine

  • Reply Michelle-Marie 17 april, 2012 at 16:23

    HARPS det ser jo lækkert ud og smager uden tvivl helt fantastisk :)

    Mvh. Michelle-Marie
    http://www.asinmichelle-marie.dk/

    • Reply Laura og Christine 17 april, 2012 at 16:39

      Den smagte nemlig fantastisk! :-) Super god som både morgenmad, frokost og dessert! og så er det jo bare vildt nemt at lave selv!

  • Reply Maja 28 april, 2012 at 00:29

    Jeg er SOLGT. Nøøøj for en lækker lille sag. Jeg kan nærmest dufte den. Jeg elsker søde desserter som morgenmad. Det skal afprøves meget-meget snart.

    • Reply Laura og Christine 28 april, 2012 at 08:55

      Hej Maja! Du kan tro den både smagte og duftede dejligt ;-) En virkelig lækker morgenmad, som man allerede glæder sig til når man skal til at sove! Vi er så imponeret over billederne du tager, de er simpelthen så flotte!
      God weekend :-)

    Skriv et svar til Anonymous Slet kommentar