HJEMMELAVET PIZZA –
Hovedretter, Kød, Pizza

HJEMMELAVET PIZZA

Her til aften har min kæreste og jeg fået disse lækre pizzaer. Vi lavede tre forskellige slags, som alle blev super gode. Her ses mine favoritter, den ene med pesto, ruccula, serrano skinke og frisk mozzarella – den anden med tomatsauce i stedet for pesto.

Pizzadejen:
Ca. 4 mindre pizzaer eller 2 store
4 dl vand
1 pakke gær
2 spsk olie
1 tsk salt
600 gram tipo 00 mel
  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. TIlsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen rigtig godt sammen, til den ikke er klistret mere. Når du synes dejen er æltet nok, puttes den i en skål. Hæld ca. 1 spsk olie over dejen og pensel det lidt ud. Lad dejen hæve i 1-2 timer.
  2. Det blev til 4 mindre pizzaer:
  3. Den første blev lavet med tomat og sat i ovnen ved 230 grader i 5-10 min, derefter kom der friskt mozzarella ost, ruccula og serranoskinke på. Jeg lavede også en anden, næsten magen til, hvor jeg bare havde smurt pesto på bunden i stedet for tomatsauce.
De to sidste pizzaer blev med hakket oksekød, grøn peber, rødløg og friskt mozzarella ost. Disse fik ca 15 min i ovnen.
tidligere indlæg næste indlæg

1 Kommentarer

  • Reply » PIZZA BOLOGNESE 20 august, 2014 at 16:01

    […] få ingredienser. Derefter fordi man bare kan putte alt muligt lækkert fyld på, se f.eks. her. De kan bages på pizza-sten, bages i ovnen eller på grillen. Simpelthen et let måltid, der […]

  • Skriv et svar til » PIZZA BOLOGNESE Slet kommentar