HJEMMELAVEDE LAKSEFRIKADELLER –
Fisk, Hovedretter

HJEMMELAVEDE LAKSEFRIKADELLER

Her til aften lavede vi laksefrikadeller. Farsen er lavet af laksefiletter, grøn peber, rødløg og frisk spinat.  For at gøre farsen mere fast er der tilsat havregryn og mel. De kan nemt serveres med en lækker salat.

 

Ingredienser til farsen
Giver ca. 12 stk.

225 gram frisk laksefilet
1 rødløg
1 grøn peber
1 dl hakket spinatblade
2 spsk græsk yoghurt
2 dl havregryn
1 dl mel
Citron saft
Krydret med paprika, citron peber og salt

  1. Alle ingredienserne blendes sammen til en fast masse. Hvis man synes den er for flydende kan der tilsættes mere mel eller havregryn.
  2. Stil eventuelt farsen i køleskabet inden den skal bruges.
  3. Steg frikadellerne på panden indtil de er gyldenbrune.

 

 

tidligere indlæg næste indlæg

1 Kommentarer

  • Reply Camilla Christine 15 november, 2011 at 20:47

    Ej, hvor ser de lækre ud. Den opskrift må jeg helt sikkert prøve en dag!

    Mvh. Camilla Christine

  • Skriv et svar til Camilla Christine Slet kommentar