GULERODSVAFLER MED TOPPING –
Frokost, Vegetar

GULERODSVAFLER MED TOPPING

g_vaffel1

g_vaffel3

Hmm, findes der noget bedre end en lækker omgang frokost på en dag hvor man lige har lidt ekstra tid til at forkæle sig selv? Nej vel. Denne her portion blev lavet til frokost en dag hvor Christine havde ekstra tid, trængte til forkælelse og oveni købet havde lidt forskellige rester i køleskabet, der skulle spises. Vaflerne er gulerodsvafler, lavet på samme vis som vores klassiske rugvafler bare også med lidt gulerødder – det giver sådan en flot orange farve ;) Som topping blev der brugt lidt af hvert fra køleskabet; et par kolde kartofler, et kogt æg, agurk i fine tern, hytteost, frisk spinat i strimler, syltede rødløg og som prikken over i’et lidt karse! Hvis ikke man gider gulerødder i vaflerne kan man sagtens tilsætte andre grøntsager, f.eks. rødbeder, frisk spinat eller sød kartoffel. Toppingen kan man også nemt variere således at man får lige det på man ønsker :)!

 

Ingredienser (3-4 vafler)

3 revne gulerødder

1 æg

1 dl mælk

1 dl rugmel

Smør til stegning

Topping: Et par kartofler, hytteost, æg, agurk, hakket spinat, syltede rødløg og karse

  1. Bland de revne gulerødder med æg, mælk og rugmel indtil massen er ensartet og tyk
  2. Fordel smør i vaffeljernet og put en klat dej på og lad dem stege indtil de er gyldne på begge sider
  3. Fortsæt til der ikke er mere dej (vaflerne kan også sagtens steges på panden som pandekager – husk smør ved stegning)
  4. Put vaflerne på en tallerken og fordel toppingen ovenpå

g_vaffel2

tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply Ana 16 juli, 2015 at 11:42

    Delicioso! Impresionante!

    • Reply Twin Food 17 juli, 2015 at 08:41

      Thanks :)!

  • Reply Pernille Karlsen 17 juli, 2015 at 11:02

    Mmmh, det ser lækkert ud! Tak for inspiration til dagen frokost! :)

    • Reply Twin Food 17 juli, 2015 at 11:30

      Tusind tak!
      Gid vi også skulle have sådan en portion til frokost ;)

  • Reply Danika Maia 19 juli, 2015 at 20:38

    Wow yum I’d never think of that!

    Danika Maia
    http://www.danikamaia.com
    BLOGLOVIN

    • Reply Twin Food 20 juli, 2015 at 11:46

      Thanks – it’s so good :)!

    Skriv et svar til Pernille Karlsen Slet kommentar