Hmm, findes der noget bedre end en lækker omgang frokost på en dag hvor man lige har lidt ekstra tid til at forkæle sig selv? Nej vel. Denne her portion blev lavet til frokost en dag hvor Christine havde ekstra tid, trængte til forkælelse og oveni købet havde lidt forskellige rester i køleskabet, der skulle spises. Vaflerne er gulerodsvafler, lavet på samme vis som vores klassiske rugvafler bare også med lidt gulerødder – det giver sådan en flot orange farve ;) Som topping blev der brugt lidt af hvert fra køleskabet; et par kolde kartofler, et kogt æg, agurk i fine tern, hytteost, frisk spinat i strimler, syltede rødløg og som prikken over i’et lidt karse! Hvis ikke man gider gulerødder i vaflerne kan man sagtens tilsætte andre grøntsager, f.eks. rødbeder, frisk spinat eller sød kartoffel. Toppingen kan man også nemt variere således at man får lige det på man ønsker :)!
Ingredienser (3-4 vafler)
3 revne gulerødder
1 æg
1 dl mælk
1 dl rugmel
Smør til stegning
Topping: Et par kartofler, hytteost, æg, agurk, hakket spinat, syltede rødløg og karse
- Bland de revne gulerødder med æg, mælk og rugmel indtil massen er ensartet og tyk
- Fordel smør i vaffeljernet og put en klat dej på og lad dem stege indtil de er gyldne på begge sider
- Fortsæt til der ikke er mere dej (vaflerne kan også sagtens steges på panden som pandekager – husk smør ved stegning)
- Put vaflerne på en tallerken og fordel toppingen ovenpå
6 Kommentarer
Delicioso! Impresionante!
Thanks :)!
Mmmh, det ser lækkert ud! Tak for inspiration til dagen frokost! :)
Tusind tak!
Gid vi også skulle have sådan en portion til frokost ;)
Wow yum I’d never think of that!
Danika Maia
http://www.danikamaia.com
BLOGLOVIN
Thanks – it’s so good :)!