Vi beklager den stille tid her på bloggen – vi har simpelthen været alt for dårlige til at udgive noget her de sidste par måneder og det har ikke været i vores gode mening. Vi håber så småt at være tilbage på sporet. Christine blev færdiguddannet Civilingeniør i fredags, så nu er det kun Laura, der knokler løs inden hun får titlen slut august. Fredagen blev først brugt på forsvar, senere frokost og champagne med familien og om aftenen fest i byen med venner og familie! En skøn dag, som nok stadig ikke er blevet helt virkelig! Det betyder også at nu er den ene del af twin food klar til at lave masser af mad igen og mon ikke Laura også kan lokkes til et par overspringshandlinger ;-)! Vejret i Aarhus er virkelig lort i dag, masser af regn og slet ikke sommer, øv! Vi håber snart det kommer!! Og så lige et par ord om dagens opskrift, en lækker lakseburger i en grov bolle med avocado, dildcreme og spirer!
Ingredienser (4 stk)
4 grove burgerboller
Til servering: dild dressing (se opskrift nedenfor), rucola, avocado, spirer og dild
Laksebøffer
1 løg
360 g laksefars
1 æg
2 dl havregryn
1 spsk grov sennep
Salt og peber
- Hak løg fint og bland det med farsen
- Tilsæt æg, havregryn, sennep samt lidt salt og peber
- Bland hele farsen godt og stil den på køl i 15-30 min.
- Form 4 flade bøffer af farsen, læg dem på en bageplade og lad dem blive bagt i ovnen i 25 min ved 200 grader (alm. ovn)
Dild dressing
1 bundt dild
Lidt olie
Saft fra 1/4 citron
2 dl creme fraiche
Salt
- Blend dild med olie og citron saft
- Bland forsigtigt dild-olien med creme fraiche
- Smag til med salt inden servering
8 Kommentarer
Perfekt :-O!
Tak ;)
Hejsa.
De ser da superlækre ud! :-) Vil man kunne samle dem med andet end æg/alternativt undlade æg?
/Anne
Hej Anne
Tusind tak :) Vi er ikke helt klar over om man kan bruge andet end æg, det samler dejen ret godt når den bliver bagt. Det er muligt at det kan undlades, men vi ved ikke helt hvordan de så vil opføre sig når de bliver bagt ;)
Hej Twin-food.
De ser vildt lækre ud. Har i en opskrift på de grove burgerboller? :-)
Mange tak :)
Denne her bolle er endnu ikke kommet på bloggen, men vi har andre, der ligner:
https://twin-food.dk/rugboller-med-guleroedder-og-chiafroe/
https://twin-food.dk/rugboller-med-broccoli/
https://twin-food.dk/rugboller-2/
Vi håber en af dem kan bruges :)!
Bliver simpelthen så inspireret af jeres blog. I er så seje!
Når der står larksefars, hvad er det så helt præcis i mener? En færdiglavet laksefars?
Tusind tak, hvor er du sød!
Med laksefars mener vi sådan noget som man kan købe hos fiskehandleren, eller som kan findes i bøtter/bakker i supermarkederne sammen med fersk fisk – måske det du mener med færdiglavet laksefars ;). Du kan også lave en selv ved at hakke et par laksefileter og blandet med lidt mel, æg og havregryn (ligesom når man laver frikadelle fars)