FORSLAG TIL NYTÅRSMENUEN 2014 –
Desserter, Forret, Hovedretter, Højtider, Menuer, Snacks

FORSLAG TIL NYTÅRSMENUEN 2014

dessert3

Vi er kommet godt igennem julen og det næste punkt i vores kalender er nytårsaften! Vores nytårsaften skal foregå med vores gamle gymnasie-venner + kærester og vi glæder os SÅ meget! Menuen er delt ud og vi medbringer både lidt tilbehør til hovedretten samt dessert. Hvad vi medbringer er på plads: tilbehøret bliver en kartoffelsalat, en grønsalat og noget brød, hvor desserten bliver med chokolade og hindbær tema.

Traditonen tro, kommer vi igen i år med et lille inspirations indlæg, for at give Jer lidt ideér til hvad Jeres Nytårsmenu kunne bestå af, hvis altså den ikke allerede er planlangt.

Desuden har vi de to seneste år også lavet forslag som i kan se lige her;
Nytårsaftens menu a la Twin Food (2012)
Ideer til Nytårsmenuen – Snack + Forret (2013)
Ideer til Nytårsaften – Hovedret + Dessert (2013)

 

 SNACKS OG DIPS

nytår1

Top venstre: Hvid bønnedip (servér med lækkert brød), top højre: Baba ganoush (aubergine dip, servér med lækkert brød)

Bund Venstre: Rugkiks med fetadip, bund højre: grove urtekiks (servér med lækker dip/tapanade)

crispye2-640x448

Sprød skål med avocado/hytteost creme og crispy ebi (kan også fungere som forret)

 

 FORRET

nytår2

Til venstre: lynstegt tun på rugbrødschips, i midten: 3 x bruschetta, til højre: Gazpacho

nytår3

Til venstre: Friske forårsruller med tun og laks, i midten: Mega blinis med stenbidderrogn, til højre: Ærtesuppe

 

 

 HOVEDRET

nytår4

Til venstre: fyldt kylling, i midten: Marineret laks, til højre: Kylling fyldt med brie og soltørret tomat tapenade

 

 TILBEHØR

nytår5

Top venstre: Sprøde asparges, top højre: sprøde pommes

Bund venstre: Perlebygsalat med ærter, mynte og persille, bund højre: Salater med pesto

 nytår6

Til venstre: Foccacia brød med fyld, i midten: knoldselleri fritter, til højre: sweet potato både med feta

nytår7

Til venstre: foccacia, i midten: snurrer med soltørret tomattapenade, til højre: brødkrans med oliven

 

 DESSERT

dessert1

Top venstre: No bake baileys/chokolade cheesecake, top højre: Bagt hindbær cheesecake

Bund venstre: Iskage med cookiedough og vaniljeis, bund højre: Bananis med chokolade/karamel sauce

dessert2

Top venstre: Jordbær med hvid chokolade ganache, top højre: Chokolade fondant med pistacie

Bund venstre: Lemon bars kager med marengs top, bund højre: Fedtfattig passion/mango yoghurt cheesecake

dessert3

Til venstre: Crumble med ingefær og pære, i midten: Mini brownie’s med hindbærmousse, til højre: Brownie med karamel overraskelse

 

tidligere indlæg næste indlæg

3 Kommentarer

  • Reply Camilla 28 december, 2014 at 12:58

    Hej Piger,
    Jeg har fulgt med på bloggen længe og i er super inspirerende. Alle jeres opskrifter bliver altid vellykket! Tak for det :-)

    Jeg skal stå for hovedretten nytårsaften, som indtil videre skal bestå af en god steg (culotte formentlig), en salat med avokado, mango, spirer og ristede valnødder og en klassisk bønnesalat med feta. Jeg vil gerne lave lidt mere tilbehør, gerne noget med kartofler, da halvdelen af gæsterne er mænd :-) Jeres pommes fritter smager super godt, men det er lidt et stort arbejde at lave til mange mennsker (Vi bliver 12). Har I en anden ide til noget kartoffeltilbehør jeg kan lave?

    Jeg håber, at det er ok, at jeg stiller jer et lidt mere “krævende” spørgsmål :-)

    Rigtig godt nytår! Jeg ser frem til alle jeres opskrifter i 2015.

    Kh Camilla

    • Reply Twin Food 29 december, 2014 at 11:36

      Hej Camilla

      Bagte kartofler i ovnen med fx lidt gulerødder er altid et hit herhjemme :) Det burde også være relativt nemt at lave lidt mange personer. Det er selvfølgelig ret klassisk, men med lidt hakket persille henover, ser det måske mere festligt ud ;)
      Det er nok lige det eneste, som vi kan komme på, der ikke er alt for besværligt og tidskrævende til mange mennesker.

      Håber du kan bruge det – eller må du skrive igen :)
      også rigtig godt nytår til dig!

      Kh

  • Reply Fie D. 28 december, 2014 at 18:45

    Hej

  • Skriv et svar til Camilla Slet kommentar