FILODEJ MED REJER OG PESTO –
Fisk, Forret, Hovedretter, Livet i Sydney, Vegetar

FILODEJ MED REJER OG PESTO

Til denne ret er der fundet inspiration hjemmefra, faktisk fra vores forældre. Da Laura var hjemme og spise en dag, inden hun skulle afsted, blev der serveret pasta med tigerrejer og pesto i bagepapir. Pastaen vendt med pesto og tigerrejer smagte simpelthen så godt. Idéen blev taget med herned og i går prøvede vi at lave disse små pakker. Vi kunne kun få de små stykker filodej, der hvor vi handlede og var derfor nødt til at sætte 4 stykker små sammen til en stor. Derudover lagde vi stykkerne dobbelt, så der blev lidt mere “dej”. I pakkerne kom vi kogte friske tortellinier og pesto blandet med rejer og squash. I stedet for tortellinier kan man sagtens bruge andet slags pasta. Pakkerne kan både bruges til for- og hovedret – vi spiste dem som en hovedret og spiste lidt friske salat blade til.

 

Ingredienser (giver 6 pakker):

12 stk. store filodej (alt efter hvilken størrelse man vil have pakkerne, kan man vælge filodej efter dette)
250 gram store rejer (Vi brugte store kogte rejer)
4 spsk. pesto
1/2 revet squash
300 g. frisk pasta (vi brugte tortellini med fyld af ost og spinat)
lidt smeltet smør til smørrelse på toppen
  1. Bland rejer, pesto og squash sammen i en skål
  2. Kog pastaen efter anvisning på pakken
  3. Tag et stykke filodej og placér et mere oven på med lidt smør imellem
  4. Læg herefter lidt pasta og reje/pesto fyld ovenpå
  5. Fold dejen sammen som en pakke og vend den med samlingen nedad på et stykke bagepapir
  6. Fortsæt sådan indtil der ikke er mere filodej
  7. Bag dem i ovnen ved 180 grader (varmluft) i 25-30 min.
tidligere indlæg næste indlæg

11 Kommentarer

  • Reply Kristine (CookieCrumble) 24 oktober, 2012 at 14:04

    wauw det lyder sørme lækkert. Kunne lige forestille mig det. En sprød og knasende skorpe, og blød, lækker og smagfuld indeni :) Uhm. God idé :)

    • Reply Laura og Christine 25 oktober, 2012 at 13:54

      Det var også super lækkert – og som du selv skriver er den sprøde skorpe god til det blødere fyld ;-)

  • Reply Anonymous 25 oktober, 2012 at 14:07

    Mmmh, hvor ser det bare lækkert ud!! Det skal helt sikkert prøves herhjemme :-)

  • Reply Line 25 oktober, 2012 at 14:07

    Det ser smadder lækkert ud, elsker tigerrejer så dette er en opskrift lige for mig!

    • Reply Laura og Christine 26 oktober, 2012 at 00:14

      Det var også smadder lækkert ;-) Tigerreger er også et hit her hos os!

  • Reply Carol 25 oktober, 2012 at 22:22

    yummyyyy ♥
    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  • Reply Kristina 26 oktober, 2012 at 10:39

    Det ser rigtig lækkert ud ;) Er vild med rejer, så tror helt sikkert det er noget for mig :)

    • Reply Laura og Christine 28 oktober, 2012 at 01:11

      Ja så er det en sikker vinder, og sammen med pestoen er det bare super lækkert ;-)

  • Reply » IDEER TIL NYTÅRSMENUEN – SNACK + FORRET 28 december, 2013 at 15:53

    […] FILODEJ MED REJER OG PESTO […]

  • Skriv et svar til Kristina Slet kommentar