ENCHILADAS MED BUTTERNUT SQUASH FYLD –
Hovedretter, Kød, Nemme hverdags retter

ENCHILADAS MED BUTTERNUT SQUASH FYLD

enc1

En nem og perfekt efterårsret til de mørke aftener! Vi lavede denne ret sammen for et par weekender siden da Christine var hjemme i Århus. Det meste var på lager hos Laura og det eneste vi skulle ud og købe var faktisk butternut sqaush. Det betyder også at det ikke er et must at tilsætte eller pynte med de samme ting som vi har gjort – det var blot hvad vi lige havde. Kødsaucen, som er i tortilla pandekagerne kan krydres med næsten alt og man kan sagtens tilsætte andre grøntsager end peberfrugt, som vi har brugt. Pandekagerne har vi købt hos en biks, med lækre oliven og feta-dipper. Man kan få en pose med en kæmpe stak og det er klart vores yndlings :) Butternut squashen lavede vi til en lækker mos, der blev blandet i kødsaucen, hvllket gør den lækker cremet. Det her er klart en af vores yndlings efterårsretter og vi håber at den også finder plads på jeres bord.

 

Ingredienser (6 stk.)

600 gram hakket oksekød

2 små løg

1 peberfrugt

1 butternut squash

Salt og peber

Evt. andre krydderier

6 pandekager

6 spsk cream cheese

Revet ost (vi brugte gouda)

 

Tilservering: Fetaost, hakket persille og avocado

 

  1. Skær butternut squash i mindre stykker, kog dem til de er møre, og blend dem derefter til en puré
  2. Varm en pande op med lidt olie, hak løg og steg dem på panden
  3. Tilsæt den hakkede oksekød og brun kødet godt
  4. Skær peberfrugten i tern og tilsæt dem til panden sammen med butternut squash mosen
  5. Smag til med salt og peber
  6. Kom lidt cream cheese på en tortilla pandekage og derefter lidt af fyldet – gentag dette ind til alt fyldet er brugt, rul pandekagerne og kom dem i et fad
  7. Hvis der er mere fyld fordeles dette udover pandekagerne sammen med revet ost
  8. Bag pandekagerne i en 180 grader varm ovn i 20 min
  9. Kom feta ost og hakket persille på pandekagerne efter bagning og server med avocado

ench3

ench2

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply charlotte 16 oktober, 2015 at 11:33

    Er det rigtige majspandekager i har brugt? I så fald hvor i Århus er det lykkedes jer at finde dem?

    • Reply Twin Food 16 oktober, 2015 at 12:06

      Nej det er helt normale store hvede pandekager :)

    Skriv et svar til charlotte Slet kommentar